Σελίδες

6 Απριλίου 2022

ΚΑΙ Η «ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΟΧΙ, ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ!

ΔΥΟ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!
 
Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.
 
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. 
 
ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ …. 
 
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 600 χιλ., ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 80 εκατομ.  
 
ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΑΧΟΙ 5000 (1619 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ) δηλ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1%, 850 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΑΧΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, 550 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΥΛΗΜΕΝΕΣ, ΤΟ 37% ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΤΟΧΗ, 350 χιλ. ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ δηλ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 58%! 
 
ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ …. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 44,13 εκατομ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ 144,1 εκατομ.  
 
1974. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ. 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΕΧΘΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΜΑΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 
 

























Α.Α.

1 σχόλιο:

  1. AΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΦΑΝΟΥΛΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ....
    ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    "Κύπρος 1974 / Οι βιασμοί 800 και πλέον ομήρων Ελληνίδων από τους βάρβαρους Τούρκους"
    Η ΝΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ....

    «Τα τουρκικά στρατεύματα, κατά τη διάρκεια της εισβολής και αμέσως μετά από αυτή, διέπραξαν μεγάλο αριθμό αποδεδειγμένων βιασμών Ελληνοκυπρίων γυναικών και παιδιών ηλικίας από 12 μέχρι και 71 ετών… Καμία τιμωρία της βάρβαρης Τουρκίας ποτέ δεν υπήρξε ....

    »Ο βιασμός και η καταναγκαστική πορνεία απαγορεύονται ρητά από το άρθρο 27 της Τέταρτης Σύμβασης της Γενεύης του 1949 και από το άρθρο 3 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης…» (www.moi.gov.cy/pio ) ISBN 978-9963-38-793-9.

    Η κυπριακή Κυβέρνηση κατέχει πλήρη στοιχεία, όπως και ο Ερυθρός Σταυρός από το 1974 (επιβεβαίωση προς κ. Κουκουμά από Ε.Σ. Γενεύη), τα Η.Ε, οι Βρετανοί, και το Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά, δυστυχώς, για 47 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις «αμνήστευαν τους δολοφόνους επί όλων των εγκλημάτων τους». Μια ένοχη πολιτική αυτο-εξευτελισμού, «στον βωμό των διακοινοτικών συνομιλιών και στην εξεύρεση συμφωνίας, με το κράτος που τους δολοφόνησε», όπως εισηγείτο και η βρετανική Υπ. Αρμοστεία τον Οκτώβριο του 1974!
    Στα εγκλήματα βιασμών αναφέρθηκαν πρωτοσέλιδα βρετανικές εφημερίδες, όπως η SUN «Βάρβαροι», 5 Αυγούστου 1974, το «Βήμα» Λονδίνου, 8 Αυγούστου 1974 κ.ά. Στις 23 Ιανουαρίου 1977, η βρετανική «Sunday Times», αναφέρθηκε στην έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που βρήκε την Τουρκία ένοχη για παραβίαση επτά άρθρων της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τον καταδικαστικό τίτλο «Τουρκικές θηριωδίες: Τι αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση» και τον υπότιτλο «Τα τρομερά μυστικά της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο», πληροφορίες για τις τουρκικές βαρβαρότητες, φόνους, βιασμούς, λεηλασίες το 1974. (Λεπτομέρειες στο δίγλωσσο βιβλίο «ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ – Bloody Truth»).

    Η ένοχη αποφυγή δικαιοσύνης για τα θύματα των βιασμών αυτών είναι ντροπή που βαραίνει πια όλους. Τόσο δικούς μας - διαδοχικές κυπριακές κυβερνήσεις, τις χιλιάδες των δικηγόρων στο νησί – αλλά και την βρετανική κυβέρνηση και την Βρετανική της Υπάτη Αρμοστεία στη Λευκωσία. Η οποία συνεχίζει την πολιτική της συγκάλυψης των τουρκικών εγκλημάτων, την ατιμωρησία (impunity) ενώ εργάζεται «νυχθημερόν» για να … χωρίσουν τα «δύο κράτη» στη απαρτχάιντ βρετανο-τουρκική δι-κοινοτική, δι-ζωνική τους ομοσπονδία!

    ΙΔΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
    "Κύπρος 1974 / Οι βιασμοί 800 και πλέον Ελληνίδων από τους ...https://faretra.info › 2021/06/24 › ki...·
    24 Jun 2021 — ... βιασμού από βιασθείσες από τους Τούρκους Ελληνίδες το 1974. ... για τις τουρκικές βαρβαρότητες, φόνους, βιασμούς, λεηλασίες το 1974.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ...http://koukfamily.blogspot.com › blo...·
    9 Jun 2020 — Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για το κρέμασμα σημαίας του Βυζαντίου σε ... ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ…

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΩΒΗΤΗ ΜΕΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ... ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ... Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ....
    ΑΑ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ. Η ΣΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ... ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΙΝΙΚΟ
    ΜΗΤΡΩΟ ....
    ΙΔΕΤΕ.
    Τούρκοι, τι θέση έχετε στην Πολιτισμένη Ευρώπη; Και εσείς...http://koukfamily.blogspot.com › blo...·
    23 Νοε 2020 — Χωρίς να αισχύνεται…. και αυτή και οι συνένοχοι , συναυτουργοί εταίροι και «εταίρες» … Αναδημοσιεύω, μερικές ενδεικτικές παλαιότερες δηλώσεις ...
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.