Σελίδες

21 Μαρτίου 2022

Ξανα ματώνει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ στο Γηροκομείο των Αθηνών και δίπλα του κλαίει η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ την στιγμή των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΑΔΕΛΦΟΙ στα γόνατα - ξαναμάτωσε ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ στο Γηροκομείο των Αθηνών- μαρτυρία Βίντεο
 
Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ξανα- μάτωσε στο Γηροκομείο των Αθηνών ανήμερα της Παρασκευής των Β΄ Χαιρετισμών.
Ευχαριστούμε τον Γιώργο που μας έστειλε αυτές τις πληροφορίες και το βίντεο.
 
Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ξανα- μάτωσε στο Γηροκομείο των Αθηνών ανήμερα της Παρασκευής των Β΄ Χαιρετισμών. Ακριβώς δίπλα στον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ κλαίει τώρα και η Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ στο Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Γηροκομείο.
 
Είχε ματώσει την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17 Απριλίου του 2020 όταν ήταν Θεόκλειστες οι εκκλησίες μας και δεν χτυπούσαν πένθιμα οι καμπάνες .
 
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ βίντεο https://youtu.be/OX2v-BeR9wU 
 
Σύμφωνα με το site https://choratouaxoritou.gr/, κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, υπήρξε έντονη ροή δακρύων από την Εικόνα της Παναγίας ενώ την ίδια στιγμή έρεε μύρο και αίμα από τον Εσταυρωμένο Χριστό μας.. 
 
Κλαίει η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ εδώ και δυο χρόνια στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στον Βύρωνα - ξαναματώνει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ στο Γηροκομείο στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ μετά από δύο χρόνια - στα γόνατα όλοι - αυτό το μήνυμα μας δίνει ο Ουρανός. 
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Νεώτερη έκτακτη ενημέρωση 22-03-2022 
 
Ήταν βράδυ Κυριακής προς το ξημέρωμα της Δευτέρας όταν λάβαμε από πολλούς συγκλονισμένους αδελφούς, το γεγονός που αποτυπωνόταν σε βίντεο και μαρτυρούσε ΘΕΟΣΗΜΕΙΌ, που ελάμβανε χώρα και έδειχνε τον Εσταυρωμένο να αιμορραγεί και δίπλα του την Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας (αντίγραφο της) να κλαίει και μάλιστα την ώρα που διαβαζόταν οι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ, προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Ιστορικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Γηροκομείο των Αθηνών.
 
Συγκλονιστήκαμε και εμείς την ώρα που βλέπαμε αποτροπιαστικά εγκλήματα πολέμου δηλ. να φονεύονται αθώοι άνθρωποι στα πολεμικά μέτωπα που άνοιξαν πρόσφατα και δεν γνωρίζουμε πότε θα κλείσουν.
Την μαρτυρία- βίντεο αυτή την συμπεριλάβαμε σε κείμενο μας την ώρα που όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλυζόταν από αυτήν. βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/03/blog-post_50.html 
 
Εστιάσαμε στο ίδιο το γεγονός και όχι στον χρόνο που πραγματοποιήθηκε αυτό.
Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε, ότι το ΕΚΤΑΚΤΟ αυτό ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ έγινε παλαιότερα και όχι πρόσφατα.
Πιστεύουμε και ότι ο Ιερός Ναός του Αποστόλου Ανδρέα του Γηροκομείου των Αθηνών θα το επιβεβαιώσει.
Άσχετα πότε έγινε το γεγονός αυτό, οι εικόνες αυτού μαρτυρούν και συγκλονίζουν τις ψυχές των πιστών.
 
Φτάσαμε στο σημείο να ομολογούν ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ οι Άγιες Εικόνες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που δακρύζουν και οι ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ που ματώνουν και μυροβλύζουν στον 
"ακατήχητο λαό λόγω της υφέρπουσας αμαρτίας " ο οποίος λαός βρίσκεται ενώπιον φοβερών προκλήσεων και πνευματικών καταστάσεων που πρέπει να επιλέξει.
Βγαίνουν λοιπόν τα Ιερά Σεβάσματα της Ορθοδοξίας σήμερα και από μόνα τους μιλούν και διδάσκουν ΣΩΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.