Σελίδες

22 Μαρτίου 2022

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τα γεγονότα στην Ουκρανία... (βίντεο)

 
από το κανάλι askitis 
 
"Αυτά που κανένας δεν θα σου πει. Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Για να γνωρίζετε πως διαστρεβλώθηκε Η ΑΛΗΘΕΙΑ και πως την παρουσιάζουν πολιτικοί και πόρνες της δημοσιογραφίας, που βρίσκονται από την πλευρά των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Όσα ακούσετε σ’ αυτό το βίντεο, είναι η αλήθεια για τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Κανένας από τους εντεταλμένους δημοσιογράφους δεν θα σας τα πει.
 
Αποκαλυπτικό βίντεο που εξιστορεί και παρουσιάζει όλα τα γεγονότα στην Ουκρανία, από το 1991 μέχρι σήμερα.
Για να γνωρίζετε πως διαστρεβλώθηκε Η ΑΛΗΘΕΙΑ και πως την παρουσιάζουν πολιτικοί και πόρνες της δημοσιογραφίας, που βρίσκονται από την πλευρά των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. "

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ... Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΥΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ... ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ... ΜΗΔΕΝΑ ΛΟΠΟΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ....ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΑΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ... ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.