Σελίδες

22 Μαρτίου 2022

15 βραβευμένες φωτογραφίες τοκετού που δείχνουν το μεγαλείο της μητρότητας

Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς και όλοι αγωνιούμε για το μέλλον μας, δε πρέπει να ξεχνάμε πως η ζωή πάντα βρίσκει τον τρόπο και θριαμβεύει! Εκατομμύρια γυναίκες φέρνουν καθημερινά στον κόσμο τα μωράκια τους μέσα από την απίστευτη και πολύπλοκη διαδικασία του τοκετού. 
 
Η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννησης διοργανώνει εδώ και αρκετά χρόνια τον περίφημο διαγωνισμό φωτογραφίας τοκετού και πρόσφατα ανακοίνωσε τους νικητές και τους συμμετέχοντες του 12ου διαγωνισμού της. Στο άρθρο αυτό συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το θαύμα της ζωής αλλά και η συγκλονιστική δύναμη των μαμάδων!
 













Πηγή: boredpanda.com
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΩΝ!
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.