Σελίδες

31 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ - τι θα μας συμβεί αδελφοί από εδώ και πέρα; - πριν λίγο μας έστειλαν βίντεο με την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ

30 Ιανουαρίου του 2022
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Γιατί κλαίει τόσο πολύ η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, τι συμβαίνει, τι θα συμβεί; αυτό δεν δείχνει κάτι καλό, αυτό λέει η λογική και η ΠΙΣΤΗ μας.
 
Πόσο την παραπικράναμε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, τι θέλει από εμάς;  
Ξημερώνουν παραμονές της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ  
το μήνυμα που μας ήρθε: 
 
"Σήμερα το απόγευμα μετά τις 7:00 όταν ήρθε ένας δημοσιογράφος να προσκυνήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, κατέγραψε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο και ο άνθρωπος έπαθε και εμείς το ίδιο"  
 
"η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ να είναι βοήθεια μας"  
 
Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ πέρασε το βίντεο αυτό στο You tube για να το κοινοποιήσετε και να σημάνετε πνευματικό συναγερμό ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ - τέρμα τα ψέματα
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ βίντεο https://youtu.be/1vV_smgfkAw 
 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.