Σελίδες

27 Ιουνίου 2021

Γερμανικό προτεκτοράτο. Με το που στραβομουτσούνιασε η Μέρκελ, τρέξαμε να θέσουμε κι άλλους περιορισμούς στους Ρώσους τουρίστες

Δεν πρόλαβε καλά-καλά ούτε ένα τριήμερο να περάσει από τη… δυσφορία της Άγκελα Μέρκελ με την Ελλάδα και την απόφαση να δεχόμαστε τουρίστες που έχουν κάνει είτε το ρωσικό, είτε το κινεζικό εμβόλιο και το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε ότι τελικά ο εμβολιασμός δεν φτάνει. Χρειάζεται και τεστ στους εκ Ρωσίας προερχόμενους. 
 
«Με γνώμονα την υγειονομική ασφάλεια των τουριστών, των εργαζομένων στον κλάδο του ελληνικού τουρισμού καθώς και των πολιτών, αποφασίστηκε η τροποποίηση της πολιτικής αφίξεων από τη Ρωσία», μάλιστα αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
 
Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δ του SARS-CoV-2 στη Ρωσία, «από τις 30 Ιουνίου 2021 και εξής όλοι οι ταξιδιώτες οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τη Ρωσία θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση αρνητικού τεστ PCR ή rapid test. Το μέτρο αυτό είναι υποχρεωτικό και ισχύει για όλους τους τουρίστες από τη Ρωσία, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι».  
 
Επιπλέον, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση πως όλοι οι ταξιδιώτες από τη Ρωσία θα υποβάλλονται σε τεστ κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα. 
 

ΣΧΟΛΙΟ

Αντί να πουν ότι δεν ανεχόμαστε προτροπές στον τουρισμό μας από τους Γερμανούς επικυρίαρχους.... τα γιουσουφάκια έκαναν μώκο....
Κι έτσι κάψαμε και τους Ρώσους που πιθανώς ήθελαν να έρθουν στην πατρίδα μας για τουρισμό...
Οι Γερμανοί ξέρουν πολύ καλά ότι αν έχουμε ένα ακόμα κατεστραμένο καλοκαίρι απο τουριστική κίνηση τότε πάμε ένα ακόμνα βήμα πιο κοντά στο νέο προδοτικό μνημόνιο που θα κάνει να χρωστάνε και τα τρίτα μας δισέγγονα... (διότι τα δεύτερα χρωστάνε ήδη)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.