Σελίδες

30 Μαΐου 2021

Εντείνεται η πλύση εγκεφάλου στους γονείς για να κάνουν τα παιδιά τους πειραματόζωα της Νέας Τάξης. Δείτε αισχρό βίντεο του ΑΝΤ1...

 
Και αυτά όταν μόλις τον Οκτώβριο του 2020 αμερικανική έρευνα ανέφερε ότι οι μητέρες με Covid-19 σπάνια μεταδίδουν τον κορωνοϊό στο νεογέννητο μωρό τους, εφόσον τηρούν τα βασικά μέτρα προστασίας.
 
Η μελέτη -με τη συμμετοχή μιας Ελληνίδας επιστήμονα της διασποράς- συμπέρανε ότι ορισμένα μέτρα, όπως ο διαχωρισμός των μητέρων με Covid-19 από τα νεογνά τους και η αποφυγή θηλασμού τους, πιθανότατα δεν είναι αναγκαία κάτι που τώρα έρχεται να γίνει συνήθης πρακτική. 
 
Αυτό για όσους ελέω κορωνοϊού θεωρούν ότι ότι κάθε μέρα με ύφος αναφέρουν κυβερνητικοί και φιλοκυβερνητικοί να ακούμε τους επιστήμονες και να μην έχουμε ερωτήματα όταν η ίδια επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει ακόμα για τυχόν επιπτώσεις του κορωνϊού και των εμβολίων. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ αισθάνθηκα σχεδόν άρρωστος με το βίντεο αυτό...
Οχι γιατί λυπήθηκα μαμάδες και παιδάκια αλλά διότι διαπίστωσα ότι τα κτήνη της κυβέρνησης δεν έχουν ιερό και όσιο στην μανία τους να εμβολιάσουν με τα πειραματικά εμβόλια ακόμα και τα βρέφη...
Φυσικά τα επιχορηγούμενα ΜΜΕ κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει αναμένοντας την επόμενη επιχορήγηση με εκατομμύρια ευρώ.
 
Ευτυχώς ο κόσμος δεν τσιμπάει πια....
Διαβάστε από κάτω από το βίντεο στο Youtube τα σχόλια των θεατών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.