Σελίδες

22 Φεβρουαρίου 2021

Ανέμελοι, ενοχλημένοι

Με πήρε τηλέφωνο έξαλλος ο φίλος μου ο στρατιωτικός
 
Από τον Χρήστο Μπολώση
 
«Ρε, τι γίνεται εδώ πέρα; Ρε, στον Στρατό υπάρχει ο Κανονισμός ΣΚ 20-2, εκδόσεως 1980, παρακαλώ, που στο άρθρο 5 απαριθμεί 17 υποχρεώσεις που έχει ο διοικητής Μονάδος (μέχρι και ότι πρέπει να έχει και πλήρη γνώση των νόμων…)» τόνισε και κατέληξε: 
 
«Τέλος, ο διοικητής είναι υπεύθυνος διά παν ό,τι πράττει ή παραλείπει να πράξει η Μονάς την οποία διοικεί, το καταλαβαίνεις αυτό;». «Ναι, αλλά δεν καταλαβαίνω πού το πας». «Σωστά. Ρε, τον διοικητή της Μονάδος τον στήνουμε στον τοίχο για οποιαδήποτε παράλειψη γίνει στη Μονάδα του, είτε απ’ αυτόν είτε από οποιονδήποτε άλλον». «Ε και λοιπόν;». «Ρε, ο πρωθυπουργός δεν είναι ο διοικητής της χώρας;». «Είναι». «Άρα τι μπούρδες λέει ότι απλώς ενοχλήθηκε που έγινε μπάχαλο με τη “Μήδεια”; Σκέφτεσαι έναν διοικητή που του έκλεψαν ένα πιστόλι να βγει να πει ότι ενοχλήθηκε; Ρε, γράψε κάτι για την ανευθυνότητα και την ανεμελιά τους». Ε, αυτό κάνω. Γράφω… 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.