Σελίδες

26 Ιουλίου 2019

Η Κομισιόν προσφεύγει στο Δικαστήριο της ΕΕ κατά του νόμου «Stop Soros» της Ουγγαρίας.

Στην απόφαση να προσφύγει να προσφύγει στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Ουγγαρίας για τον επονομαζόμενο «Stop Soros» νόμο, ο οποίος καθιστά την υποστήριξη προς τους αιτούντες άσυλο ποινικό αδίκημα».

Η Κομισιόν θεωρεί ότι έπειτα από δύο προειδοποιήσεις «οι περισσότερες από τις εκπεφρασμένες ανησυχίες δεν έχουν ακόμη ληφθεί υπ΄όψιν» από την Βουδαπέστη, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ 

Οταν μιλάμε για κατοχική δύναμη αυτό εννοούμε....
Η Ευρωπ. Επιτροπή δηλαδή η Ε.Ε. προσφεύγει στο Δικαστήριο της Ε.Ε. διότι θέλει να υποστηρίξει τον αρχινεοταξίτη Σόρος που κουβαλάει καραβάνια λαθρομεταναστών (βαπτισμένους σε "πρόσφυγες") στην Ευρώπη.... 

Η Ουγγαρία προσπαθεί να προστατέψει το έδαφος της από αυτήν την λαθροεισβολή και τώρα θα βρεθεί κατηγορούμενη και με κίνδυνο (για να μην πω βεβαιότητα) να δεχθεί τρελά πρόστιμα διότι με τον νόμο "Stop Soros" σφράγισε τα σύνορά της....

Ο εκβιασμός των κρατών μελών συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.