Σελίδες

26 Ιουλίου 2019

ΙΝΔΙΑ: Τι συμβαίνει και σε 132 χωριά δεν έχει γεννηθεί κανένα κορίτσι εδώ και 3 μήνες;

Ερευνα για το θλιβερό φαινόμενο διεξάγουν οι τοπικές αρχές.

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αρχές της Ινδίας τα αφύσικα στατιστικά στοιχεία που καταγράφονται στις γεννήσεις παιδιών σε 132 χωριά, όπου δεν έχει γεννηθεί κανένα κορίτσι το τελευταίο 3μηνο.

Τα κυβερνητικά στοιχεία αποκάλυψαν ότι από τα 216 παιδιά που γεννήθηκαν σε αυτά χωριά τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν όλα αγόρια, σύμφωνα με το RT, 

Στο πλαίσιο αυτό οι αρχές της πολιτείας Ουταρακάντ, στη Βόρεια Ινδία, έχουν ξεκινήσει έρευνα, με την υποψία ότι οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν επιλεκτικές εκτρώσεις ανάλογα με το φύλο του παιδιού που περιμένουν, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα κορίτσια.

Παρόλο που οι εκτρώσεις κοριτσιών έχουν απαγορευτεί ρητά στην Ινδία από το 1994, η πρακτική εξακολουθεί να εφαρμόζεται σε κάποιες αγροτικές περιοχές, όπου τα κορίτσια συχνά θεωρούνται οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες.

Ινδοί αξιωματούχοι δεσμεύθηκαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Ο περιφερειακός δικαστής του Ουταρκάσι, Ασίς Τσαουχάν, δήλωσε ότι οι αριθμοί είναι «ύποπτοι» και μπορεί να υποδηλώνουν ότι η παράνομη πρακτική συνεχίζεται σε ευρεία κλίμακα στην περιοχή. Οποιοσδήποτε γονέας διαπιστώνεται ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου. 

Αυτά τα 132 χωριά έχουν τοποθετηθεί σε μια «κόκκινη ζώνη», που σημαίνει ότι τα μελλοντικά δεδομένα του πληθυσμού τους θα εξεταστούν με μεγαλύτερη προσοχή.

Ηδη, η κυβέρνηση σχεδιάζει να ξεκινήσει μια «μαζική εκστρατεία ευαισθητοποίησης» με σκοπό να ανατρέψει αυτή την τάση.

Η τελευταία απογραφή πληθυσμού της Ινδίας πραγματοποιήθηκε το 2011 και διαπίστωσε ένα χάσμα μεταξύ των φύλων στις γεννήσεις, με 943 θηλυκά να γεννιούνται για κάθε 1.000 άνδρες σε ολόκληρη τη χώρα.

Newsroom HuffPost Greece
Πηγή: RT
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Κανονικά τους νεοταξίτες δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει αυτό αφού είναι υπέρ των εκτρώσεων....

Τους ενοχλεί όμως το ότι κάνουν εκτρώσεις μόνο στα κορίτσια....
Αυτό το θεωρούν ρατσιστικό..... τα κοπρόσκυλα της Νέας Τάξης...
Δεν τους ενδιαφέρει ο θάνατος τόσων αθώων παιδιών, τους ενδιαφέρει να θρέφουν τον απάνθρωπο φεμινισμό τους και τις θεωρίες περί ισότητας (όπως αυτοί φυσικά την εννοούν).....

Αν οι Ινδοί έκαναν εκτρώσεις και στα αγόρια, όλα θα ήταν μια χαρά, για αυτά τα υποκριτικά σκυλιά της Νέας Τάξης....  

Τώρα η σούπα τους χαλάει....

Ναι οι Ινδές είναι ελεύθερες να κάνουν εκτρώσεις αφού το "σώμα τους τους ανήκει" και μπορούν να το κάνουν ότι θέλουν.... κατά τα κοπρόσκυλα της Νέας Τάξης, αλλά όχι να σκοτώνουν μόνο το κορίτσια!!!!!!

Αυτό είναι το κατάντημα μιας ανθρωπότητας χωρίς Θεό, χωρίς Χριστό....
Από την μια επιλεκτικές εκτρώσεις κοριτσιών σε μια τριτοκοσμική κοινωνία στην οποία η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.... και από την άλλη οι υποστηρικτές της Νέας Τάξης των δυτικών "ανεπτυγμένων" (αλλά εντελώς παρακμιακών) κοινωνιών με την υποκρισία τους και την απανθρωπιά τους που στηρίζουν τις εκτρώσεις των αθώων εμβρύων που φέρουν μοναδικές αθάνατες ψυχές....

Και οι δύο κοινωνίες στην πραγματικότητα τρέφουν τα ίδια δολοφονικά ένστικτα κατά του ανθρώπου και η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανύπαρκτη....

Δυστυχώς η πατρίδα μας με τον βομβαρδισμό όλων αυτών των νεοταξικών ιδεών (μέσω ΜΜΕ, Παιδείας, Ιντερνετ και κινηματογράφου) κυρίως προς την νεολαία μας τείνει να εξελιχθεί ή και έχει πλέον εξελιχθεί σε μια δυτικού τύπου απάνθρωπη κοινωνία με 200.000 εκτρώσεις ετησίως!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.