Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

(πατήστε την πρόσκληση για μεγέθυνση)
Το International Hellenic Association, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) και η Ένωση ΑπόστρατωνΑξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) οργανώνουν μια εκδήλωση με τίτλο «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» στο Πολεμικό Μουσείο, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, στις 7 το απόγευμα (ώρα έναρξης προσέλευσης 18:00).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ένα βίντεο με τις δηλώσεις επωνύμων για την Μακεδονία, ομιλίες του συγγραφέα και ιστορικού ερευνητή κ. Γιώργου Ρωμανού και του κ. Περικλή Νεάρχου, Πρέσβη ε.τ., καθώς και ένα μήνυμα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Νεότερη ενημέρωση 29-01-2019

Ο Αποστολάκης σε συνεννόηση με τον Τσίπρα, απαγόρευσε την εκδήλωση διότι παραβιάζει την κατάπτυστη και ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών.... (περισσότερα ΕΔΩ)
Την ίδια ώρα ο Ζάεφ αποκαλεί παντού τα Σκόπια "Μακεδονία" και τους κατοίκους "Μακεδόνες"...
Τηλέφωνο Πολεμικού Μουσείου για πληροφορίες 210-7252974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.