Σελίδες

26 Νοεμβρίου 2018

Ημερίδα με θέμα: «Αφήστε με να ζήσω!» [Λάρισα, 2 Δεκεμβρίου 2018]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 
ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων και τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης μας σε συνεργασία με το πανελλαδικό κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (οδ. Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου, είσοδος από Κουμουνδούρου) ημερίδα υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των εκτρώσεων. 

Η ημερίδα αποτελείται από τρεις συνεδρίες: 

- Δύο πρωινές (11:00 – 12:00 και 12:00 – 13:00), που απευθύνονται σε εφήβους και νέους και περιλαμβάνουν προβολές οπτικοακουστικού υλικού και συζήτηση. 

- Την απογευματινή (18:00 – 20:00), που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και περιλαμβάνει επιστημονικές εισηγήσεις από τους ομιλητές:
κα Ζωή Σιάσου, μαιευτήρα-γυναικολόγο, Δρ. Ιατρικής,
κ. Νικόλαο Ζαΐρη, αντιπρόεδρο Αρείου Πάγου ε.τ.,
π. Φιλόθεο Γρηγοριάτη, αγιορείτη ιερομόναχο. 


Την απογευματινή συνεδρία θα κλείσει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. 

Σας προσκαλούμε στην ενδιαφέρουσα αυτή ενημερωτική ημερίδα για το μείζον πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό αυτό ζήτημα. 

Με τιμή 

Οι διοργανωτές 

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετιζόμενες με την εκδήλωση και το κίνημα 
(πριν, κατά τη διάρκεια και μετά) E-mail: info@afistemenaziso.gr

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.