Σελίδες

30 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο Τύπου πολιτικής παράταξης

Δελτίο Τύπου 

Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στο Περιστέρι Αθηνών 

Την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι Νικόλαος Βασιλειάδης (δικηγόρος,  επίκουρος καθηγητής τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Ιωάννης Δρακωνάκης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Ιωάννης Μήτσιος (πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος) και Νικόλαος Ταμουρίδης (αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ).

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές Εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική της παράταξης και η έως τώρα εξέλιξή της. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 - 3645335
Κεντρική ιστοσελίδα: www.eleftheripatrida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.