Σελίδες

13 Μαΐου 2017

Τα Funds παίρνουν εξυπηρετούμενα δάνεια και ακίνητα. (η μνημονιακή προδοσία ολοκληρώνεται)

Ανοίγει ο δρόμος ,ώστε να πάρουν στα χέρια τους τα funds μη εξυπηρετούμενα δάνεια ακινήτων, όπως προκύπτει από το κείμενο με τα προαπαιτούμενα για την καταβολή της δόσης που αποκαλύπτει το enikonomia.gr... 

Τις πιέσεις που ασκούσαν οι δανειστές για να συμπεριληφθούν τα ακίνητα στη διαχείριση των funds είχε παρουσιάσει με... εκτενές ρεπορτάζ η Realnews. 

Το σχέδιο, θα προβλέπει ότι τα στεγαστικά δάνεια θα μεταπωλούνται κανονικά στη δευτερογενή αυτή αγορά και τα σπίτια θα περνούν σε χέρια άλλων. Πλέον οι τράπεζες θα μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση με τους ξένους, να πουλήσουν ένα «πακέτο» τέτοιων δανείων σε χαμηλές τιμές και οι νέοι «ιδιοκτήτες» να μπορούν να τα διαχειριστούν κατά το δοκούν. 

Ο νόμος 4389 του 2016 που ψηφίσθηκε πέρυσι τον Μάιο, άνοιξε την… κερκόπορτα για τις αγοροπωλησίες όχι μόνο «κόκκινων» δανείων, αλλά και κανονικά εξυπηρετούμενων.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως τα δάνεια των Ελλήνων πολιτών είτε αποπληρώνονται είτε όχι μπορούν να περάσουν στα funds. Από την πώληση εξαιρούνται προσωρινά, και μόνο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017, τα δάνεια που είναι συνδεδεμένα με την πρώτη κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 140.000 ευρώ.

http://www.enikonomia.gr/
το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.