Σελίδες

25 Απριλίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Οι τραπεζίτες, η γερμανική γραφειοκρατία των Βρυξελλών και ολόκληρο το σύστημα της ολιγαρχικής παγκοσμιοποίησης, εκλέγουν τον δικό τους άνθρωπο πρόεδρο της Γαλλίας! Έτσι δεν θα χρειαστεί να τον διορίσουν, όπως έγινε στην Ελλάδα και στην Ιταλία. 

Χαμόγελα στο Βερολίνο και συγχαρητήρια στον Μακρόν. Ο αγαπημένος Γάλλος πολιτικός των Γερμανών θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. 

Ακόμα και οι αριστεροί της Γαλλίας, που υπόσχονταν έξοδο από το ευρώ,  καλούν τώρα τους πολίτες να στηρίξουν τον άνθρωπο των τραπεζιτών και του συστήματος. Καλούν τώρα τον κόσμο να στηρίξει το γερμανικό ευρώ. 

Όλα αυτά δεν είναι καθόλου καλή εξέλιξη για τον ελληνικό λαό. Είναι όμως πολύ καλή εξέλιξη για την ελληνική ολιγαρχία και για όσους έχουν χρήμα στο εξωτερικό. Το ευρώ θα παραμείνει ισχυρό μέχρι την τελική μας εξόντωση και εξαγορά μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.