Σελίδες

19 Μαρτίου 2017

Προσβολή στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από παγκοσμιοποιημένα σιχάματα...

Άνθρωποι της "Ανταρσύα", αριστερού κόμματος το οποίο τάσσεται υπέρ των μεταναστών και των LGBTQ, με αφορμή την διεθνή ημέρα δράσης κατά του.... ρατσισμού κτλ. έστησαν τραπεζάκι μπροστά ακριβώς από τον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα, με σκοπό να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να προωθήσουν τις ιδέες τους. 

Προκλητικά ενοχλούσαν το τελετουργικό των τσολιάδων, ενώ μάταια ο λοχίας τους ζητούσε να μετακινηθούν. Σε σοβαρές χώρες, στις οποίες τα εθνικά μνημεία αποτελούν «άβατο», ενδεχόμενα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση και όχι παρακάλια. 

Η συγκεκριμένη κίνηση αφορούσε την φιλοπαγκοσμιοποιητική δράση με επωνυμία «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό». Τα λόγια περισσεύουν. Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!



(Φωτογραφίες: Marios Lolos)

[Πηγή]

το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.