Σελίδες

26 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα Ειδικών Δυνάμεων: "Κύπρος 1974 Επιχειρήσεις Δυνάμεων Καταδρομών κατά του ΑΤΤΙΛΑ.

Δελτίο Τύπου
της 26ης Οκτωβρίου 2016

Η Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, στα πλαίσια της διατήρησης της ιστορικής μνήμης των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, που αποτελεί έναν από τους κύριους σκοπούς του καταστατικού της, διοργανώνει στις 9 Νοεμβρίου 2016 Ημερίδα Ειδικών Δυνάμεων με θέμα: 

«Κύπρος 1974. Οι επιχειρήσεις των Δυνάμεων Καταδρομών κατά του ΑΤΤΙΛΑ»

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα μιλήσουν διοικητές μονάδων και τμημάτων
Δυνάμεων Καταδρομών Κύπρου και Ελλάδος, που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 Αθήνα) την
παραπάνω ημερομηνία, από 16.00 έως 21.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Ν. Λάζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.