Σελίδες

26 Ιουλίου 2016

Μόλις τέσσερα καναντέρ σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλη την Ελλάδα. Συντελλείται ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Ανύπαρκτη με υπουργική σφραγίδα η αντιπυρική προστασία της χώρας από αέρος.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε ερώτηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, η χώρα διαθέτει εν μέσω θέρους και πύρινων εστιών όλα και όλα τέσσερα (4) Canadair σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, δύο στην Ελευσίνα και δύο στη Θεσσαλονίκη. 

"Η παραδοχή αυτή αποτελεί πρωτοφανή ομολογία πλήρους αποτυχίας άσκησης αξιοπρεπούς και στοιχειώδους πολιτικής. Είναι σαφές πως εξαιτίας των Μνημονίων αλλά και της γραφειοκρατίας, η Ελλάδα είναι ανοχύρωτη απέναντι στις πυρκαγιές. Ας αφήσουν στην άκρη τις φαιδρές αντιπαραθέσεις για την κατοχύρωση προεκλογικών συνθημάτων και τους πολιτικούς τακτικισμούς και ας κυβερνήσουν, ασχολούμενοι με τα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας. 

Σήμερα η Χίος καίγεται και εμείς στηριζόμαστε για μία ακόμη φορά στον ηρωισμό και την αυτοθυσία των πιλότων μας", αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Φωκάς.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Η Ελλάδα διαθέτει συνολικά 12 CL-215 (40 ετών!!!) και 8 νεότερα CL-415 (15 ετών)...
Σύνολο 20 αεροσκάφη του τύπου αυτού.... ΕΔΩ 
Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν επιχειρησιακά 6 CL-215 και 3 CL-415.....
Δηλαδή συνολικά 9 αεροσκάφη....
 
Φέτος ο αριθμός έγινε συνολικά 4 αεροσκάφη....

Αυτό κ Καμένε ξέρεις πως λέγεται σε μια χώρα με τόσα δάση και τόσους αλλοδαπούς πράκτορες/εμπρηστές που έχετε αφήσει αδέσποτους...;
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.