Σελίδες

30 Μαΐου 2016

Αυτοκοροϊδεύονται οι Αμερικάνοι... Κατάργησαν με νόμο τους όρους νέγρος, οριεντάλ κ.α.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ σταματά επισήμως να χρησιμοποιεί τους όρους «νέγρος» και «οριένταλ» έπειτα από την υπογραφή σχετικού νόμου από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα την περασμένη Παρασκευή (27/5). 

Οι επίσημοι όροι που θα χρησιμοποιούνται πλέον θα είναι «Αφροαμερικανός» και «Αμερικανοασιάτης». 

Σε μια ασυνήθιστη επίδειξη διακομματικής υποστήριξης, το νομοσχέδιο «H.R.4238», είχε ήδη εγκριθεί από τα κόμματα των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών ομόφωνα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία νωρίτερα φέτος.

Το μέτρο επικαιροποιεί την ορολογία που χρησιμοποιεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να περιγράψει διαφορετικές μειονότητες, συμπεριλαμβανομένων των όρων «Αμερικανός Ινδιάνος», ο οποίος αλλάζει σε «Εντόπιος Αμερικάνος», και «Ισπανόφωνο άτομο ισπανικής καταγωγής» σε «Ισπανόφωνος».

ΣΧΟΛΙΟ
Ο πλέον ρατσιστικός λαός του πλανήτη σε νέες γελοιότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.