Σελίδες

30 Μαΐου 2016

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

(πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση)

Η ανακοίνωση που ακούσαμε και είδαμε με σχετικό βίντεο όσοι βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής 29 Μαϊου 2016 πριν την έναρξη του ιστορικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Τα δύο Κωνσταντινουπολίτικα Σωματεία τίμησαν την μεύρη επέτειο και την μνήμη των νεκρών μας και του τελευταίου αυτοκράτορά μας....

είδαμε την εικόνα ΕΔΩ

Διαβάστε παρακάτω την αρχή του μηνύματος της ΑΕΚ:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, οι δύο κατ’ εξοχήν αθλητικοί εκπρόσωποι του Μικρασιατικού Ελληνισμού, θα τεθούν αντίπαλοι, για πρώτη φορά στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ανήμερα της επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης,
της Πόλης των Πόλεων, η οποία αναφέρεται στην επωνυμία και των δύο ομάδων.
Είναι η μαύρη μέρα της ελληνικής ιστορίας.
Είναι η μοιραία Τρίτη που εδώ και 553 χρόνια έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη μέρα καταραμένη και αποφράδα στη συνείδηση και στους θρύλους της Ρωμιοσύνης.
Είναι η μέρα που έσβησε οριστικά η Βυζαντινή Αυτοκρατορία.
Είναι η μέρα που εν πολλοίς άλλαξε την ιστορία του σύγχρονου κόσμου.
Είναι η πιο μαύρη επέτειος του Ελληνισμού που δεν ξεχνάμε ποτέ!»

......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.