Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ σάλπισε επίθεση σε όλα τα μέτωπα!

Το λάβαμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και σας το παραθέτουμε:

σχόλιο ID-ont: Οι πρώτες μέρες μετά τις εκλογές είναι η "καλύτερη" στιγμή για να περάσει μια κυβέρνηση δύσκολες αποφάσεις; Μέχρι που θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αυτές οι εκλογές έγιναν για να περάσουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις, μιας και τελικά δεν υπήρχε άλλος προφανής λόγος για να γίνουν εκλογές:

1) εκδίδουν την Κάρτα του Πολίτη: ΕΔΩ
2) ενοποιούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ: ΕΔΩ
3) επιβάλλουν εκβιαστικά την "χωρίς μετρητά" κοινωνία: ΕΔΩ

Πρόκειται ουσιαστικά για ολομέτωπη επίθεση από τους κυβερνώντες ενάντια σε όλα όσα λέμε, μάλλον βροντοφωνάζουμε, χρόνια τώρα, μέσα από φυλλάδια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, ομιλίες, διαμαρτυρίες. Απορρίπτουν τους ισχυρισμούς μας, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τους απαντήσουν και προχωρούν ακάθεκτοι στο σχεδιασμό τους, σαν να μην έχει ειπωθεί εκ μέρους μας ούτε μια κουβέντα!
 
Για όσους ενδιαφέρονται:
 
1) Τι σημαίνει Κάρτα του Πολίτη: α) ΕΔΩ και β) ΕΔΩ
2) Γιατί ΟΧΙ ένας αριθμός για όλες τις δουλειές: ΕΔΩ
3) Τι σημαίνει Κοινωνία "χωρίς μετρητά": ΕΔΩ
 
(ευχαριστώ τον φίλο Δημήτρη Τ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.