Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2015

Απων ο Τσίπρας από την Σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ κατά του εξτρεμισμού και του ΙΣΙΣ γιατί οι ΗΠΑ κάλεσαν τα Σκόπια ως Μακεδονία!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δώσει το παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ ενάντια στον εξτρεμισμό και το Ισλαμικό Κράτος, υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι η Αμερικανική κυβέρνηση προσκάλεσαν τα Σκόπια να συμμετέχουν στη Σύνοδο όχι με τη διεθνή ονομασία FYROM, αλλά ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Όπως μεταδίδουν οι Έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε πως πρέπει να εκφράσει με τον πιο ηχηρό τρόπο την αντίθεσή του στο ατόπημα των ΗΠΑ.

Παράλληλα, όπως επισημαίνουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός δεν θα είχε δικαίωμα παρέμβασης στη Σύνοδο. Έτσι η ελληνική πλευρά έκρινε σκόπιμη την αποχή.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Απίστευτο κι όμως αληθινό....
Να μην λέμε λοιπόν μόνο τις κακές κι ανθελληνικές ειδήσεις....
Αν και δεν ξέρω πως σκέφτηκε ο Τσίπρας και το επιτελείο του που δεν φημίζονται για τον πατριωτισμό τους, αλλά πάντως είναι κάτι ευχάριστο...

Οσο για τους Αμερικανούς μας έχουν κανονικά γραμμένους....
Να δούμε πότε θα τους γράψουμε κι εμείς...
Πολλά ζητάω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.