Σελίδες

29 Απριλίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Αποφασίσαμε και συμφωνήσαμε κοινό μέτωπο Ελλάδος, Κύπρου, Αιγύπτου!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ! 

Mε τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Ολυμπία για την ολική σύγκλιση Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου σε κοινό στρατιωτικό, οικονομικό, ενεργειακό και διπλωματικό μέτωπο. Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα «αποφασίσαμε και προχωρούμε» ήταν η επισφράγιση της συμφωνίας που άνοιξε με τις επαφές του Πάνου Καμμένου και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στο Κάιρο την περασμένη εβδομάδα. 

Είναι η πρώτη φορά μετά την μνημονιακή λαίλαπα που η Ελλάδα ασκεί εθνικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική και δεν συμπεριφέρεται ως ουρά της Κλίντον ή της Μέρκελ. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα και η Κύπρος δημιουργούν ενιαίο μέτωπο με μία χώρα 90 εκατομμυρίων που σώθηκε από την ολική καταστροφή λόγω της λαϊκής εξέγερσης αλλά και της στήριξης από παράγοντες του Ελληνισμού. Ο πρόεδρος Σίσι δεν ξέχασε ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που στήριξε τον τότε υπουργό άμυνας Σίσι, στον αγώνα του για να γκρεμίσει την ισλαμοφασιστική συμμορία Ερντογάν – Κλίντον. 

Οι σημερινές εξελίξεις είναι ένας Ελληνικός θρίαμβος μετά από πολύ καιρό.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Το φιλοκαθεστωτικό olympia τα βλέπει όλα ρόδινα...
Και ίσως να είναι έτσι...
Ομως απομένει να δούμε αν όλα αυτά θα γίνουν πράξη ή αν είναι απλά πυροτεχνήματα...
Και πάνω από όλα να δούμε αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να αντέξει την πίεση των ΗΠΑ που θεωρούν εχθρό τον αιγύπτιο στρατηγό Σίσι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.