Σελίδες

23 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ … «ΧΑΠΙΑ»!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη
(χρονογράφημα)

Τελικά οι καλικάτζαροι φέτος ξεμύτισαν νωρίτερα απ’ το χρόνο που έρχονται συνήθως!!! Μπορεί και να φταίνε οι όψιμες κάψες, ίσως κι οι «Απόστολοι»-σύμβουλοι, πρωθυπουργών, τραπεζιτών και αρχηγών κομμάτων που προκαλούν τα καλικατζαράκια να σουλατσάρουν σε πλατείες και έδρανα κοινοβουλευτικά.

Καλού κακού πετάχτηκα στο φαρμακείο της γειτονιάς και πήρα μια μεγάλη κούτα με χαπάκια “emetostop”-αυτά κατά της ναυτίας-, αφού είμαι σίγουρος ότι θα μου χρειαστούν αυτές τις ημέρες!!!

Επειδή κάποιοι ίσως να παθαίνουν κρίσεις πανικού, να εμφανίζουν ψυχικές ή ψυχολογικές διαταραχές και να τρέχουν σε ψυχαναλύσεις και τα τοιαύτα, ας προμηθευτούν τα “emetostop”. Ένα πριν τις πρωινές ειδήσεις, ένα πριν τις βραδινές κι ένα πριν την … «Ανατροπή» του Πρετεντέρη μπορεί να κάνει «δουλειά»!!!

Φροντίστε επίσης για τις ημέρες να στολίσετε το ψυγείο σας με προμήθειες, γιατί με την επιφαινόμενη επέλαση των Συριζαίων Νεάντερνταλ, μπορεί από Γενάρη να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του … Μπάμπη και να ενσκήψουν τίποτα επιδρομές Αιγυπτιακών ακρίδων!!!

Ωστόσο, τα παραπάνω χάπια κυκλοφορούν σε διάφορες παραλλαγές, όπως η συσκευασία με τα κομματικά “ emetostop”, η αντίστοιχη με τα δικαστικά- αυτά συντηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού φυλάσσονται και σε «αρχεία»-, ενώ υπάρχουν και «ακαδημαϊκά», «επιχειρηματικά», «δημοσιογραφικά» κλπ.

Αν φοβάστε τις παρενέργειες των χαπιών μπορεί ο «γιατρός» να σας τα χορηγήσει με … δόσεις!!! Συγκεκριμένα μπορείτε να λαμβάνετε το 20% του χαπιού το πρωί το 50% το μεσημέρι και το 30% το βράδυ!!! Έτσι τα «παίρνει» και ο … Μελάς(!!!)-λίγα λίγα- και βρήκε την υγειά του!!!

Μην κάνετε το λάθος να περιοριστείτε σε γαλοπούλες, μαγειρίτσες, απάκια και λοιπά… εδώδιμα!!! Προμηθευτείτε αντι-εμετικά χαπάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.