Σελίδες

28 Ιουλίου 2014

Ασημένια" η Κατερίνα Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U 23.

Στη 2η θέση τερμάτισε η Κατερίνα Νικολαΐδου στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, που διεξάγεται στο Άμστερνταμ (24-31/8).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πίσω απ’ την Oλλανδή Ίλσε Πάουλης, ενώ ακολούθησε η Έβελιν Πέλεμαν απ’ τα Βέλγιο.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, οι Κωσταντίνος Χρηστομάνος και Απόστολος Λαμπρίδης τερμάτισαν στην πέμπτη θέση στη δίκωπο άνευ, οι Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Περγκούλη κατέλαβαν την έκτη θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισε και ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ.

Δωδέκατος στη γενική κατάταξη του σκιφ ελαφρών βαρών βγήκε ο Σπύρος Γιάνναρος μετά την έκτη θέση στο μικρό τελικό, ενώ οι Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος τερμάτισαν στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.