Σελίδες

28 Ιουλίου 2014

Τάνκερ Ελληνικής ιδιοκτησίας, μεταφέρει Κουρδικό πετρέλαιο για τις ΗΠΑ.

Τάνκερ Ελληνικής ιδιοκτησίας, σημαίας νησιών Μάρσαλ, φέρεται σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, να μεταφέρει πετρέλαιο από το Κουρδιστάν, προς τις ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση του Ιράκ εντοπίζοντας το τάνκερ "United Kalavrvta" να μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Κουρδιστάν απείλησε πώς θα μηνύσει την εταιρία και τον ιδιοκτήτη για λαθρεμπόριο, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζει διάβημα προς τις ΗΠΑ για την πράξη τους αυτή.

Υπενθυμίζουμε πώς οι ΗΠΑ έχουν διατυπώσει σε επίσημη θέση πώς δεν κάνουν αγορές από μη αναγνωρισμένες οντότητες/εθνικότητες που έχουν προκύψει από αποσχίσεις.

Παρόλα αυτά το πλοίο ξεφόρτωσε προ ωρών στο Texas port. 

στοιχεία πλοίου:

Ship info 

ΙMO number 9290397
Name of the ship UNITED KALAVRVTA
Type of ship CRUDE OIL TANKER
MMSI 538005501
Gross tonnage 81076 tons
DWT 159156 tons
Year of build 2005
Builder HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES - ULSAN, SOUTH KOREA
Flag MARSHALL ISLANDS
Class society AMERICAN BUREAU OF SHIPPING
Manager & owner MARINE MANAGEMENT SERVICES - ATHENS, GREECE
Former names SCF BYRRANGA until 2014 Mar

πηγή
το είδαμε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.