Σελίδες

24 Ιουλίου 2014

Όλα τα έχουν σχεδιασμένα... καθαγιασμός του ναού του Σολομώντα στην Βραζιλία.

Γράφει η Ονειροπαγίδα

Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε...

Στις 19 Ιουλίου έγινε ο καθαγιασμός του ναού του Σολομώντα στην Βραζιλία.
Στις 30 Ιουλίου θα γίνουν τα εγκαίνια. 

Kαταλάβατε τώρα ποιός πραγματικά κέρδισε στο περίφημο Μουντιάλ;

Nα σας θυμήσω αν μου επιτρέπεται, την εικόνα του φωτισμού του "Xριστού" εκεί την τελευταία βραδιά, που κατά κάποιους γέροντες της εκκλησίας μας δεν είναι ο Κύριος μας ..... αλλά ένα ειδωλολατρικό άγαλμα του άλλου....... αφού του αρέσει τόσο να Τον μιμείται και να μπέρδευει έτσι τα χαμένα πρόβατα. Γι αυτό τα ματια σας και κυρίως τα μάτια της ψυχής σας ανοιχτά ....... 
"θα έρθει ως λέων με φορεσιά προβάτου". 

oneiropagida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.