Σελίδες

22 Ιουλίου 2014

Τέλος η πληρωμή με το κομμάτι για το ψωμί. Από σήμερα με το ζύγι.

Από σήμερα το λεγόμενο μισόκιλο που είναι 350 γραμμάρια θα πρέπει να ζυγίζεται και ο καταναλωτής να πληρώνει λιγότερο... Αν ισχύσει ο νόμος για το ψωμί και δεν υπάρξουν τα γνωστά τρικ.

Με την τιμή του ψωμιού να είναι αυτή την ώρα από 1,40 ως και 2 ευρώ το κιλό από σήμερα οι καταναλωτές θα πρέπει να απαιτούν οι πωλητές να ζυγίζουν το ψωμί και έτσι να προκύπτει το ανάλογο αντίτιμο.

Με το λεγόμενο μισόκιλο να κοστίζει σήμερα από 0,70 ως και 0,90 κατά μέσο όρο η τιμή θα πρέπει να πέσει στο 0,50 ως 0,70 καθώς δεν ζυγίζει περισσότερα από 350 με 400 γραμμάρια.

Βέβαια οι σημερινές τιμές κιλού στο ψωμί είναι προσαρμοσμένες στον έως τώρα τρόπο πώλησης και δεν αποκλείεται να δούμε αυξήσεις καθώς δύσκολα οι πωλητές θα δεχθούν μείωση των εσόδων τους. 

πηγή

2 σχόλια:

  1. Ειμαι κατοικος Ξανθης και μεχρι σημερα 19-09-2014 κανενα πρατηριο αρτου δεν ζυγιζει το ψωμι που παρασκευαζει,απλα εχουν αναγαγει το κιλο σε 2,57 ευρω [με ψιλα γραμματα].Συμπτωματικα αγοραζω ψωμι ολικης απο ενα πρατηριο και απο αλλο ψωμι χωριατικο.Αναρωτιεμαι που ειναι ο μηχανισμος που θα ελεγξει ολα τα λαμογια.Το Ελληνικο Δημοσιο το υπηρετησα ως υπαλληλος του Υπ Οικ και γνωριζω καποια πραγματα.Ειμαι και καλλιεργητης σκληρου σιτου και ζω τα γεγονοτα απο κοντα.Το κιλο 0,22 λεπτα φετος το καλοκαιρι.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλευουν πατοκορφα...
    Τα μεγαλα λαμογια δεν ειναι στους φουρνους αλλα μεσα στην κυβέρνηση και στα υπουργεια...

    Στους φουρνους υπαρχουν μονο μικρα λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.