Σελίδες

26 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγόρευση της συγκέντρωσης των Εφέδρων; Επίδειξη αντισυνταγματικής πυγμής;

Σύσκεψη στον Αρειο Πάγο πραγματοποίησε η ηγεσία της Δικαιοσύνης και ανώτερα στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με αφορμή δημοσίευμα στο Διαδίκτυο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που καλούσαν μεταξύ άλλων σε παραίτηση κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο αντιεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου  Ιωάννης Σακελλάκος, ο αντιεισαγγελέας εφετών που εποπτεύει της αντιτρομοκρατικής Γιώργος Τζαβέλλας, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Μανώλης Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου και ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Στη σύσκεψη εξετάστηκε το δημοσίευμα προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες της Δικαιοσύνης.


ΣΧΟΛΙΟ
Προφανώς οι προδότες τρομάζουν από τις κρεμάλες....
Η δημοκρατία έχει καταλυθεί. Το ξέρουμε πλέον όλοι και το έχουμε νοιώσει στο πετσί μας...
Οι προδότες έχουν στα ίσια ομολογήσει ότι έχουν παραχωρήσει εθνική κυριαρχία σε ξένους.....
Οπότε τι απομένει;
Η εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος...

Οσοί δεν έχουν διαβάσει την ανακοίνωση των Εφέδρων βρίσκεται ΕΔΩ

Ας ελπίσουμε ότι η συγκέντρωση των Εφέδρων θα πραγματοποιηθεί ώστε να μπούν τα πρώτα θεμέλια ανατροπής του προδοτικού κατεστημένου.....

Αν έχετε κότσια απαγορεύστε την συγκέντρωση....
Τώρα είναι πια αργά...
Αν την επιτρέψετε (όπως είστε υποχρεωμένοι) το νερό μπαίνει στο αυλάκι...
Αν την απαγορεύσετε σημαίνει ότι φοβάστε πραγματικά οπότε πάλι το νερό μπαίνει στο αυλάκι....

Κάντε ότι νομίζετε κι εμείς θα κάνουμε ότι νομίζουμε....
Δεν γίνεται να καταστρέφει την Ελλάδα το 33 % του εκλογικού σώματος επειδή εσείς φτιάξατε έναν φασιστικό, αντισυνταγματικό, εκλογικό νόμο ΕΚΤΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.