Σελίδες

26 Σεπτεμβρίου 2013

51 Χώρες του ΟΗΕ Ψήφισαν να Παραμείνει το Πυρηνικό Οπλοστάσιο του Ισραήλ Κρυμμένο από τη Δημοσιότητα.

Μέσα σε όλη αυτή την ιερή αγανάκτηση (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) για τα όπλα μαζικής καταστροφής στη Συρία και το αίτημα για «συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα», μετά βίας πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το ψήφισμα του ΟΗΕ που έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα σχετικά με το εάν το Ισραήλ θα πρέπει να ενσωματωθεί στη διεθνή κοινότητα και να επιτρέψει στους επιθεωρητές των πυρηνικών όπλων να εξετάσουν αυτό που παραμένει κρυφό εδώ και δεκαετίες – ένα πλήρως ανεπτυγμένο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων.

Η απόκρυψη ενός στρατιωτικού πυρηνικού οπλοστασίου δεν είναι και ασήμαντη υπόθεση.
Αυτό που γίνεται σαφές με τούτη την πρόσφατη πρωτοβουλία της αμερικανικής ηγεσίας να ασκήσει πίεση στον ΟΗΕ, είναι ότι το κράτος του Ισραήλ, θωρακισμένο από τους επικεφαλείς υποστηρικτές του, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, διατηρεί τους δικούς του νόμους μακριά από τους διεθνείς κανονισμούς.

Κάποιος θα μπορούσε να κάνει την εξής ερώτηση: το Ισραήλ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτά τα πυρηνικά σε κάποια άλλη χώρα; Αν όχι, τότε γιατί τα κρατάει κρυφά;

Μαζί με τις ΗΠΑ το Ισραήλ έχει ήδη απειλήσει να επιτεθεί στο Ιράν με τη δικαιολογία ότι θα μπορούσε μια μέρα να κατασκευάσει κάποιο πυρηνικό όπλο. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ λένε ότι αυτή θα είναι μια «προληπτική επίθεση» – σε περίπτωση που το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ κάποια στιγμή στο μέλλον, ακόμη και αν το Ιράν, σε αντίθεση με το Ισραήλ, δεν έχει ιστορικό επιθετικότητας κατά των περιφερειακών γειτόνων του. Στην πραγματικότητα το κράτος του Ισραήλ είναι αυτό που ιδρύθηκε με αδικαιολόγητη επιθετικότητα, τρομοκρατικές επιθέσεις και προγράμματα εθνοτικής εκκαθάρισης που στοχεύουν τους ιθαγενείς Παλαιστίνιους οι οποίοι προηγουμένως ζούσαν μέσα στα συνεχώς-διευρυνόμενα σύνορά του.

Αυτός είναι ο ορισμός του τρία μέτρα και τρία σταθμά.

Η Daily Sheeple ανέφερε:
«Από τις 94 χώρες που ψήφισαν για να αναγκάσουν το Ισραήλ να ενταχθεί στην Συνθήκη μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων, οι 51 καταψήφισαν την πρόταση. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ΟΛΑ τα κράτη της Μέσης Ανατολής ήταν υπέρ της ένταξης του Ισραήλ στη συνθήκη ενώ οι ΗΠΑ και τα Ευρωπαϊκά κράτη ψήφισαν εναντίον αυτής της ένταξης»…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.