Σελίδες

24 Ιουλίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΧΗΣ.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή σε συνεργασία με την FIRST AID-C.P.R TRAINING CENTER διοργανώνει το 3o ανοιχτό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης μάχης (FIRST AID AND COMBAT MEDIC SEMINAR), Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 και ώρες 17:00 - 22:00 το Σάββατο και 11:00 - 16:00 την Κυριακή.

 Θα περιλαμβάνει:
- Αφαίρεση κράνους
- Διασωστικές λαβές απεγκλωβισμού και μεταφοράς τραυματία
- Εγκαύματα
- Αντιμετώπιση τραυματία μετά από έκρηξη
- Βαλλιστικά τραύματα και αντιμετώπιση
- Αιμορραγίες & τραύματα
- Έκθεση τραυματία - ασθενούς στο περιβάλλον
- Βασικές αρχές διάσωσης Aπο το υδάτινο περιβάλλον
- Kαρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή.
- Πνιγμονή
- Μυοσκελετικές κακώσεις
- Νομοθετικό πλαίσιο.
- Κανόνες ασφαλείας.

Στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση-διαπίστευση από τους συνεργάτες της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, Κ. Διμπινούδη Κωνσταντίνο εκπαιδευτή Ά Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (BLS / AED) πτυχιούχο και πιστοποιημένο από την National Association Of Underwater Instructors (NAUI) U.S.A και την International Liaison Committee On Resuscitation (I.L.C.O.R) και από τον Ιατρό Ειδικό Ορθοπεδικό - Χειρουργό Κουμπάνη Συμεών.
 
Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή θα συνεχίσει πιστή στον σκοπό της να παρέχει στους Έλληνες όλες τις γνώσεις που θα τους ειναι χρήσιμες σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Γίνε και εσύ πολίτης - οπλίτης έλα στην οικογένειά της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.
 
Εκ της διοικήσεως.
 
Το κόστος θα είναι 20 ευρώ.
Το σεμινάριο θα γίνει Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη Μεταξουργείο. 5ος όροφος 5 γραφείο.
e-mail : patriotikipolitofilaki@gmail.com   
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977681018
Σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.