Σελίδες

30 Μαΐου 2013

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι.... Καννιβαλισμός Ολλανδών παρουσιαστών μπροστά στις κάμερες!!!!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου. 

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν- στα πλαίσια της της εκπομπής τους- να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους.. Eίχε προηγηθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι "ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία".

Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ, όπως αναφέρει το ABC News. Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.

H αποβλάκωση που επιβάλλεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σκοπούς.

Όλα να μας φαίνονται φυσιολογικά, ναμην αντιδρούμε, και προπαντώς να μην έχουμε την κριτική σκέψη να κατανοήσουμε, την ολίσθηση από τα εθνικά δημοκρατικά πολιτεύματα, στο Παγκόσμιο αυταρχικό καθεστώς. 


(δείτε σχετικό βίντεο στην πηγή)
Ποσειδώνας 

ΣΧΟΛΙΟ
Οι Ολλανδοί συνεχίζουν να πρωτοστατούν ως "προοδευτικό" έθνος σε κάθε διεφθαρμένη και παρακμιακή ενέργεια...
Μετά τα κόμματα παιδεραστών, τα πορνεία με βιτρίνα, τις καφετέριες που σερβίρουν ναρκωτικά, το πλοίο των εκτρώσεων που γυρνάει τον κόσμο, την ομάδα ευθανασίας που προσφέρει κατ' οίκον ευθανασίες, τους gay γάμους και άλλα πολλά προοδευτικά... τώρα και καννιβαλισμοί live on camera....

Για να μην αναρωτιέστε τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα, να σας ενημερώσω ότι αν και έχουν στα χαρτιά βασιλευομένη δημοκρατία το πιό "συντηρητικό" κόμμα στην χώρα είναι όπως ο δικός μας Syriza.... οπότε καταλαβαίνετε...
Είναι μια χώρα που κυβερνάται εδώ και πολλές δεκαετίες από τύπους σαν τον Τατσόπουλο και την Ρεπούση....

Και "εις ανώτερα".

Ενημερωθείτε για την κοινωνική πρόοδο της Ολλανδίας από παλιότερες αναρτήσεις μας: 


Ομάδα ευθανασίας στην Ολλανδία, προσφέρει δωρεάν και κατ΄ οίκον θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.