Σελίδες

30 Μαΐου 2013

Δελτίου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Σχηματισμού.

«Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος»  
Σοφοκλής
EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220  
Τηλεομοιότυπο: 210-3244163
Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/ 
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα 29η   Μαΐου  2013

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση  του 1ου Έκτακτου Συνεδρίου του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» την 26η Μαΐου 2013 στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ με σκοπό την εκλογή της νέας του ηγεσίας, ΕΜΕΙΣ, οι Έλληνες πολίτες μέλη της πατριωτικής κίνησης «ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (Ε.ΛΑ.Σ)» που συμμετείχαμε ως προσχωρήσαντες σύνεδροι και μέλη μας διεκδίκησαν και πέτυχαν την εισδοχή τους στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς πρώτον τους παράγοντες, απερχόμενους και νυν, του κόμματος, για το ολόψυχο και εγκάρδιο αγκάλιασμά τους λόγω της ανταπόκρισής μας προς την ανανεωτική πνοή και το ενωτικό άνοιγμα του κόμματος προς την ελληνική κοινωνία γενικώς ορίζοντας πλέον την πορεία του ΟΧΙ ως κόμμα των δημιουργών του απόστρατων αξιωματικών αλλά ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που ενδιαφέρονται για το ΕΘΝΟΣ, πνεύμα που διέπει τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και δεύτερον ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέτρεξαν στο κάλεσμά μας και μας εμπιστεύτηκαν δίνοντας στα εξαίρετα μέλη μας [κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου και κύριο Στέργιο Σμυρλή] τις θέσεις τους στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. 

Πιστεύοντας ακράδαντα στην εντιμότητα, στο θάρρος, στην ανιδιοτέλεια και στον ένθερμο πατριωτισμό των συντελεστών και των μελών του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ευελπιστούμε ότι το Έθνος των Ελλήνων θα κάνει έργο τα οράματά του γνωρίζοντας πλέον ότι ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!! 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!      

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας  και οι διεκδικήσαντες θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος:

Αϋφαντής Γεώργιος
Δάλμαρης Θεόδωρος
Εξαρχουλάκου Μαρία
Παυλής Δημήτριος
Πετρόπουλος Ανδρέας
Σμυρλής Στέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.