Σελίδες

19 Νοεμβρίου 2012

Αγιασμός και Ιερατικό Μνημόσυνο πεσόντων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ  «Χ»
Πανεπιστημίου 64, 6ος Όροφος, ΑΘΗΝΑΙ  106 77 

ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ 

Αγαπητοί Συμπολεμιστές  και Φίλοι,
Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στις 12.00 μ.μ. θα τελέσουμε ΑΓΙΑΣΜΟ στα νέα μας γραφεία και θα εγκαινιάσουμε την ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ», στην οδό Πανεπιστημίου 64, 6ος όροφος. Η παρουσία σας στην νέα αυτή επανεκκίνηση του Συνδέσμου μας θα είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ. 
Επίσης, σας γνωρίζουμε  ότι την Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή, τελούμε Ιερατικό Μνημόσυνο για τον αρχηγός της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» και για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες Χίτες μαχητές. 

Το μνημόσυνο  θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στις 11 π.μ. Θα ακολουθήσει πορεία, μετά των λαβάρων μας και κατάθεση στεφάνων στο παρακείμενο άγαλμα του εθνεγέρτη ΘΕΟΔΩΡΟΥ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Παρακαλείσθε, όπως  τιμήσετε τις ανωτέρω εκδηλώσεις  μας οικογενειακώς.

ΑΠΟ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.