Σελίδες

28 Μαΐου 2012

Βροχή τα μετάλλια σε ενόργανη και κολύμβηση!

Οι Ελληνες αθλητές για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους. Ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για την χώρας μας.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του εδάφους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Μονπελιέ κατέκτησε ο Λευτέρης Κοσμίδης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής πιστοποίησε την ανωτερότητά του εκτελώντας άρτια το πρόγραμμά του κι έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για μια ακόμα φορά στην καριέρα του. Ο Κοσμίδης το 2007 ήταν ο πρώτος Έλληνας 16 ετών που κατέκτησε ευρωπαϊκό μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών σε όλα τα αθλήματα.

Το πρόγραμμα του Κοσμίδη ήταν τέλειο από την αρχή ως το τέλος του. 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Βλάσης Μάρας. Μερικά μικρά λάθη πάνω στο μονόζυγο και ένα έξτρα βήμα στην έξοδο του στοίχισαν την πρωτιά. Ήταν μόνο μία πρόγευση από ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ετοιμάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα τελειοποιήσει μέχρι τον Ιούλιο.

Κολύμβηση: Χάλκινη η Νιαγκουάρα, χάλκινος και Δρυμωνάκος

Η Νέρι Νιαγκουάρα ολοκλήρωσε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, καθώς στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Ελληνίδα αθλήτρια έσπασε και το πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς έκανε τα 50 μέτρα σε χρόνο 24:93.

Η Νόρα Δράκου, η οποία ήταν η δεύτερη εκπρόσωπος της Ελλάδας στον τελικό των 50 μέτρων, βρέθηκε κοντά στο βάθρο των νικητών, αλλά δεν κατάφερε να το ανέβει, καθώς τερμάτισε στην πέμπτη θέση με τον χρόνο 25:05. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανίδα Μπρίτα Στέφεν με χρόνο 24:37, ενώ το ασημένιο η Ολλανδέζα Χινκέλιεν Σρέιντερ με 24:78.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 400 μέτρων μεικτή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς τερμάτισε με χρόνο 4.14.41.


ΣΧΟΛΙΟ
Να θυμήσουμε επίσης στην Κολύμβηση το Χρυσό του Γρηγοριάδη και το χάλκινο του Σαμιλίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.