Σελίδες

30 Μαρτίου 2012

Ιωάννης Θεοδωράτος: "Με το κλειδί της Ιστορίας" Κάθε Δευτέρα στο BLUE SKY. (δείτε τα βίντεο με την τελευταία εκπομπή)

Ι.Θεοδωράτος: Στόχος μας η φιλική εταιρία που ο καθένας κρύβει μέσα του, στον εαυτό του, πρέπει να κινηθεί με βάση αυτά τα διαχρονικά ιδανικά.

Μέσα μας υπάρχουν και τα Ελευσίνια Μυστήρια, υπάρχει και η αρχαία ελληνική ιστορία,μέσα μας κυματίζουν τα λάβαρα της γλαυκώπιδος Αθηνάς της Αθήνας που θαλασσοκρατούσε.

Μέσα μας κυματίζουν οι δικέφαλοι αετοί του Βυζαντίου, μέσα μας κυματίζει η σημαία της επανάστασης του 1821, μέσα μας κυματίζει η γαλανόλευκη. Όλα αυτά τα πράματα μας βοηθούν να κατανοήσουμε την αποστολή μας από που ερχόμαστε και που οδεύουμε.

Ελάτε στην ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ στην αίθουσα της ΑΛΟΣ για το ταξίδι στην γνώση.

Κλείστε θέση στο τηλ 210-5202393
Κάθε ΤΡΙΤΗ 6-8μμ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και
Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 5-7 & 7-9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δείτε τα βίντεο της τελευταίας εκπομπής της 26ης Μαρτίου.










πηγή ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.