Σελίδες

20 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη και ομιλίες του Νίκου Λυγερού στο Μουσείο Πέλλας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη επίσκεψη του κύριου Λυγερού στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας. Με αφορμή τις δύο διαλέξεις που είχε στην Κρύα Βρύση αλλά και στα Γιαννιτσά, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στα μέσα του 2010. Οι υπεύθυνοι του Μουσείου είχαν αναθέσει σε έναν έμπειρο αρχαιολόγο την ειδική ξενάγηση του κυρίου Λυγερού με την ομάδα του. Όπως ο ίδιος ο κύριος Λυγερός επισημαίνει:

"Η αρχιτεκτονική και η μουσειολογία του Μουσείου της Πέλλας είναι αποτελεσματικές και αισθητικές. Έτσι αναδεικνύουν την ομορφιά και την σπανιότητα των εκθεμάτων του αρχαιολογικού χώρου. Εντυπωσιακά είναι τα ψηφιδωτά με φυσικές πέτρες που αξίζουν από μόνα τους την επίσκεψη. Είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί όλο το αρχαιολογικό περιβάλλον για να μετατραπεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας σε ένα από τα πιο σημαντικά της Ελλάδας".




Παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο την συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στην τηλεοπτική εκπομπή "Πρωινό με θέα"
TV-100

http://www.youtube.com/watch?v=JXJIBL1xFes
19/01/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.