Σελίδες

20 Ιανουαρίου 2012

Ζητούνται βιβλία Ιατρικής.

Φοιτήτρια, άνεργη, τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, με μητέρα συνταξιούχο αναπηρίας των 350 Ευρώ μας έστειλε την παρακάτω έκκληση:

"Ονομάζομαι Γρίβα Εμμανουέλα και είμαι αριστούχος τελειόφοιτη Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών. Αυτό το εξάμηνο (Φεβρουάριος 2012) έγινα αποδεκτή, μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Επειδή όμως αφενός δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και αφετέρου επειδή πρόκειται για 2ο κύκλο σπουδών μου σε πανεπιστημιακή σχολή δεν δικαιούμαι δωρεάν παροχή βιβλίων.

Γι' αυτό ζητώ να δανειστώ βιβλία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του 1ου έτους και μετά, από φοιτητές πρόσφατων σπουδών.

Το email μου είναι emnurs@hotmail.com".

Σας ευχαριστώ.
Ε. Γ.
από το HELP

ΣΧΟΛΙΟ
Οταν μιλάμε για προδοσία και ανθελληνισμό του κατάπτυστου κράτους αυτό ακριβώς εννοούμε.....
Δεν δικαιούται μια ελληνίδα δωρεάν βιβλία........ στο ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ Πανεπιστήμιο που το πληρώνουμε εγω, εσύ κι αυτή η ίδια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.