Σελίδες

28 Νοεμβρίου 2011

GP Βραζιλίας: Έσπασε το ρόδι του Webber.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Μαρκ Ουέμπερ, ο οποίος στο grand prix της Βραζιλίας, στο τελευταίο της χρονιά, αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία. Ο πρωταθλητής Σεμπαστιάν Φέτελ τερμάτισε δεύτερος στο 1-2 της Red Bull.

Στη στεγνή πίστα του Ιντερλάγκος, αφού ο καιρός είχε καλές... διαθέσεις, ο Ουέμπερ εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Φέτελ με το κιβώτιο ταχυτήτων και έκλεισε τη σεζόν με μια γλυκιά γεύση στο στόμα. Όλα αυτά μάλιστα μετά από μια κάκιστη εκκίνηση, όταν άργησε χαρακτηριστικά και βρέθηκε να προσπαθεί να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση από τους Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον.

Η συνέχεια πάντως ήταν σαφώς καλύτερη. Ο Αυστραλός βρήκε... ρυθμό και όντας ταχύτερος από τους διώκτες του μπόρεσε να ξεφύγει και να κυνηγά τον προπορευόμενο Φέτελ. Ο Γερμανός πρωταθλητής δεν μπορούσε να πιέσει στο όριο τη δεύτερη και τρίτη ταχύτητά του με αποτέλεσμα ο Ουέμπερ να τον αφήσει κάποια στιγμή πίσω και χωρίς να πιεστεί να φτάσει πρώτος στον τερματισμό.

Παρά τα προβλήματά του πάντως ο Φέτελ κράτησε τη θέση του και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μπροστά από τον Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός κυνηγούσε τον Φερνάντο Αλόνσο και κατόρθωσε να τον προσπεράσει μετά την τρίτη αλλαγή ελαστικών, αφού το μονοθέσιό του ανταποκρίθηκε καλύτερα. Μοιραία ο Ισπανός έμεινε 4ος, ενώ ο Φελίπε Μάσα ακολούθησε στην 5η θέση. Από την άλλη ο Λιούις Χάμιλτον εγκατέλειψε στον 46ο γύρο, αφού τον πρόδωσε το κιβώτιο.

Από εκεί και κάτω, ο 6ος Σούτιλ ήταν ένα γύρο πίσω...

Δείτε την τελική βαθμολογία ΕΔΩ

πηγή contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.