Σελίδες

13 Σεπτεμβρίου 2011

Ομοφυλόφιλο ζευγάρι έβγαλε φωτογραφία το θετό αγοράκι τους με κοριτσίστικα ρούχα και τη δημοσίευσε στο Facebook.

Αποκαλυπτικά έγγραφα από δικαστήριο, εμφανίζουν ένα 6χρονο αγοράκι, να το έχουν ντύσει με κοριτσίστικα ρούχα οι ομοφυλόφιλες γυναίκες που το υιοθέτησαν και να δημοσιεύουν την ταπεινωτική αυτή φωτογραφία στο Facebook.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Σίδνευ, μία από τις δύο γυναίκες προετοιμαζόταν να κάνει... αλλαγή φύλου για να γίνει άνδρας, ενώ η φίλη της υποβάλλονταν σε θεραπεία γονιμότητας.
Το δικαστήριο για παιδιά της Νέας Νότιας Ουαλίας, πήρε τελικά το παιδί από τις δύο γυναίκες και διέταξε να αφαιρεθεί η φωτογραφία από το facebook.

Όταν έμαθε για το αγόρι που το είχαν ντύσει με ρούχα κοριτσιού, η δικαστής Barbara Holborow δήλωσε: "Θεέ μου, τι κάνουν;"

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Telegraph του Σίδνεϊ είπε ότι είχε ζητήσει να γίνει πλήρη έρευνα σχετικά με την απόφαση να υιοθετήσουν το αγόρι οι δύο αυτές γυναίκες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή σε άτομα του ιδίου φύλου (ομοφυλόφιλες), γιατί έδωσαν την εντύπωση πως οι ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι κακοί γονείς.

Κάποιες οικογένειες ζήτησαν από την υπηρεσία παιδικής πρόνοιας, να γίνουν ανάδοχοι γονείς για το παιδί και την μεγαλύτερη αδερφή του.

Η βιολογική μητέρα του αγοριού είχε προσπαθήσει, αλλά απέτυχε στο Ανώτατο Δικαστήριο να κερδίσει την επιμέλεια του γιου της.

Αλλά έχει μάθει ότι οι νέα ανάδοχοι γονείς που τον φροντίζουν, θέλουν και να τον υιοθετήσουν.

Το 2006 είχαν γίνει καταγγελίες ότι ο Campbell, όταν ήταν 18 μηνών, είχε δεχτεί σωματική και ψυχική κακοποίηση από τους θετούς γονείς του.

Το 2009 ο Campbell και η αδερφή του Abby 12, υιοθετήθηκαν από το ομοφυλοφιλικό ζευγάρι.

Καθώς η διαμάχη μεγάλωσε στην Αυστραλία χθες, ένας υποστηρικτής του ζευγαριού άφησε υπαινιγμούς λέγοντας, "πως θα πρέπει οι γυναίκες αυτές να ήταν πραγματικά τρελλές για να κάνουν κάτι τέτοιο και πως δεν ισχύει αυτό.

από το Nea Today

ΣΧΟΛΙΟ
Στην παρανοϊκή του μανία ο σύγχρονος παρακμιακός άνθρωπος οδηγεί την κοινωνία που ζεί στον εξευτελισμό και στην διαστροφή....

Ολα αυτά τα "όμορφα" σύντομα και στην χώρα μας από αυτούς που αποποινικοποίησαν την χρήση ναρκωτικών, έφεραν πολιτικούς γάμους, πολιτικές ταφές, αυτόματα διαζύγια, αποποινικοποίηση εκτρώσεων, γάμους ομοφυλοφίλων και άλλα "προοδευτικά" για την ελληνική οικογένεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.