Σελίδες

13 Σεπτεμβρίου 2011

Γιούχαραν την Διαμαντοπούλου στον Αγιασμό!!!

Τα άκουσε για τα καλά η υπουργός Παιδείας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής από γονείς που θεωρούν απαράδεκτο τα παιδιά τους να ξεκινούν τη νεα χρονιά χωρίς βιβλία.

Κόκκινο πανί η κα Διαμαντοπούλου για τους γονείς και τους μαθητές οι οποίοι αρχίζουν την σχολική χρονιά χωρίς βιβλία ή με βιβλία σε φωτοτυπίες. Με το που έμφανίστηκε η κα Διαμαντοπούλου, οι αποδοκιμασίες ήταν αρκετές και έντονες και μάλιστα κάποιοι γονείς άρχισαν να φωνάζουν ειρωνικά το όνομα της υπουργού.

Εξοργισμένοι και με τους άλλους γονείς εμφανίστηκαν εκείνοι που αποδοκίμασαν την υπουργό. "Φαίνεται οτι είναι ευχαριστημένοι με αυτά που τους κάνουν", είπε χαρακτηριστικά στο Newsit ένας από αυτούς. Είπαν επίσης οτι σε λίγο θα πληρώνουν φόρο ανάλογα με το ύψος του παιδιού. Την ώρα που οι γονείς έκαναν τις δηλώσεις η κ. Διαμαντοπούλου περνούσε από δίπλα τους. Έστρεψαν το βλέμμα τους και την κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Η κ. Διαμαντοπούλου είπε οτι η χρονιά θα είναι δύσκολη και αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο... ψηφιακό σχολείο. Για τα βιβλία επι τους ουσίας όμως ουδέν!

πηγή Newsit


ΣΧΟΛΙΟ
Τι θέλουν κι εμφανίζονται δημοσίως;

1 σχόλιο:

  1. Μέλος του ελεγκτικού συνεδρίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η υπουργός ήταν ενήμερη του προβλήματος με την εγκυρότητα του διαγωνισμού προμήθειας λευκού χάρτου εδώ και κάποιους μήνες.Και τί έπραξε η εν λόγω κυρία για να αποτρέψει το ορατό ενδεχόμενο της μη ύπαρξης και διανομής στους μαθητές των σχολικών βιβλίων στην αρχή του εκπαιδευτικού έτους;Φυσικά τίποτε!Κατόπιν τούτου αν ο παχυδερμισμός δεν αποτελούσε συστατικό στοιχείο της υπάρξεώς της μετά την αποκάλυψη του δικαστικού λειτουργού θα έπρεπε να υποβάλλει τάχιστα την παραίτησή της!Αλλά που!Πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τον εθνοθρησκευτικό αποχρωματισμό της Παιδείας,η τρόφιμος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ Αννόύλα,και μετά να αποχωρήσει.
    ΓΑΛΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.