Σελίδες

30 Ιανουαρίου 2011

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 31-01-1996 ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΒΑΛΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

Το ιστολόγιό μας από σήμερα Κυριακή 30-01-2011 και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 31-01-2011 τιμώντας τους ηρωικούς Ελληνες του μοιραίου ελικοπτέρου που καταρίφθηκε από τους Τούρκους τα ξημερώματα της 31 Ιανουαρίου 1996, γράφοντας τον τραγικότερο επίλογο σε αυτην την ιστορία προδοσίας και αίσχους από πολιτικούς που μέχρι και σήμερα βρίσκονται αναμεσά μας και μερικοί εξ' αυτών και σε δημόσια αξιώματα, θα βάλει στην επικεφαλίδα του το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Μια εικόνα που βάζουμε πάντα για 3 ημέρες όταν κάποιο από τα παλικάρια μας χάνεται εν ώρα καθήκοντος.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ των ΗΡΩΩΝ μας.

Προσκλητήριο γενναίων Ελλήνων.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ

ΕΚΤΩΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ

3 σχόλια:

  1. Οι τρεις αυτοί νεκροί στρατιώτες είναι τελικά οι μοναδικοί που "διασώθηκαν" από το ΟΝΕΙΔΟΣ και το ΑΙΣΧΟΣ των Ιμίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μαζί μ'αυτούς όσων η καρδιά χτυπάει...ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    Αιωνία τους η μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά στο blog σας. Ένα ανώνυμο ευχαριστώ, γιατί δεν ξεχάσατε όπως σχεδόν όλοι τους ήρωες που πριν 15 χρόνια έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, για όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.