Σελίδες

16 Δεκεμβρίου 2010

Στα…γρήγορα & Πιπεράτα -6-. Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Το Πολυνομοσχέδιο που κόστισε έναν ακόμη Βουλευτή στο ΠΑΣΟΚ και κατήργησε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ αγώνων στα Εργασιακά πέρασε…

Η προγραμματισμένη Πανελλαδική απεργία έγινε…Είπαν ότι «έπρεπε» επειδή είχε εξαγγελθεί…

ΓΙΑΤΙ «έπρεπε» αγαπητοί κκ Παναγόπουλε και Παπασπύρο, (Άρχοντες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ) να ΧΑΘΟΥΝ εκατομμύρια εργατοώρες σε μια χώρα, που ουσιαστικά έχει πτωχεύσει αλλά τυπικά «ζει» με δανεικά της…τρόικα;

ΓΙΑΤΙ πάλι συνέπεσε Κυρίες και Κύριοι Δημοσιογράφοι η απεργία σας και το κλείσιμο των ΜΜΕ και είχαμε σε επανάληψη το γνωστό πια «black-out» στην ενημέρωση της «παραπληροφορημένης» ελληνικής κοινής γνώμης;

Ήταν οι πλέον ΜΑΖΙΚΕΣ πορείες, και υπήρξαν εκτεταμένα και σοβαρά, ευτυχώς ΧΩΡΙΣ νεκρούς, επεισόδια στην Αθήνα που τα μάθαμε (όπως μάθαιναν τα νέα στην Κατοχή οι γονείς μας), από τα ξένα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν πλέον τα ελληνικά blogs!!!

ΕΑΝ ΔΕΝ απεργούσαν τα ΜΜΕ θα διαπιστώναμε ότι:

ΥΠΑΡΧΕΙ τεράστιος θυμός!..

ΥΠΑΡΧΕΙ απάντηση στο πονηρά βλακώδες ερώτημα «καλά γιατί ΔΕΝ αντιδρούν οι Έλληνες;»

Κύριοι Δημοσιογράφοι και Καναλάρχες μας ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ τις εικόνες από τα θυμωμένα πλήθη!!!

Μήπως κάποιοι συμβούλευσαν ότι οι ΕΙΚΟΝΕΣ θα «φούντωναν» τη «φωτιά» που ήδη καίει τα σπλάχνα των Ελλήνων;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ελπίζω ΟΧΙ εσκεμμένα, η δημοσιογραφική απεργία εξυπηρέτησε αυτόν τον στόχο!!!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ (!!) ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (ΑΥΡΕΣ) ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΡΕΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ;; ΕΕ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΧΟΥΟΥΟΥΝΤΑΑΑΑ!!!!!
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.