Σελίδες

29 Ιουλίου 2010

Σοκαριστική είδηση στην Γαλλία.

Σοκ στην κοινή γνώμη της Γαλλίας έχει προκαλέσει η ομολογία της μητέρας οκτώ νεογέννητων παιδιών, ότι τα σκότωσε και τα έθαψε στο χωριό Βιλέρ-ο-Τερτρ στη βόρεια Γαλλία. "Δεν ήθελα άλλα παιδιά", είπε στους αστυνομικούς, ενώ δήλωσε ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις της.



Η Ντομινίκ Κοτρέζ, μια νοσοκόμα 45 ετών, δήλωσε ότι "καταλάβαινε ότι έμενε έγκυος" και έπνιγε τα παιδιά μόλις τα γεννούσε.
Άφωνοι έμειναν και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Ερίκ Βαγιάν, εισαγγελέα του Ντουέ. "Εξήγησε ότι δεν ήθελε άλλα παιδιά και ότι δεν ήθελε να πάει σε γιατρό για να της δώσει κάποιο μέσο αντισύλληψης", είπε ο εισαγγελέας. Η πρώτη της γέννα "ήταν δύσκολη εξαιτίας της παχυσαρκίας της και γι' αυτό το λόγο δεν ήθελε να πάει σε γιατρό". Η Κοτρέζ και ο σύζυγός της Πιερ-Μαρί, ξυλουργός, έχουν ήδη δύο κόρες περίπου είκοσι ετών, οι οποίες έχουν δικά τους παιδιά. Στην Κοτρέζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για "ανθρωποκτονία από πρόθεση ανηλίκων μικρότερων των 15 ετών" και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ήδη κρίθηκε προφυλακιστέα Ο σύζυγός της αρχικά κατηγορήθηκε για "μη καταγγελία εγκλημάτων και απόκρυψη πτωμάτων", αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με μία πηγή, η Κοτρεζ εξήγησε ότι έπνιγε τα παιδιά μόλις τα γεννούσε. Δήλωσε επίσης ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε ότι έμενε έγκυος ούτε ότι σκότωνε τα παιδιά της.

πηγή Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.