Σελίδες

28 Ιουνίου 2010

Νέο φρούτο. Τουρκικό blog για τα Γιάννενα!!!!!

Μετά από e-mail αναγνώστη... μπήκαμε και είδαμε ένα ιστολόγιο με τίτλο YANYA / IOANNINA / JANINA (yanyafbk blogspot)

Στην αρχή δεν πολυκαταλάβαμε τι είναι το εν λόγω..."φρούτο". Κοιτάζοντας όμως πιο προσεκτικά είδαμε ότι πρόκειτε μάλλον για ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ blog, στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν και Γιαννιώτες!
Πάνω - πάνω μάλιστα γράφει στα Τούρκικα: Αυτό το blog δημιουργήθηκε για Ανταλλαγή αναμνήσεων!

Τι λέτε ωρέ λεβέντες! Δηλαδή τί αναμνήσεις να έχουμε από τα Γιάννενα της Τουρκοκρατίας; Νοσταλγοί της είστε;
Ότι περνούσε καλά ο υποδουλωμένος ραγιάς; Ότι είχε δώσει ελευθερία ο Αλή πασάς ο Τεπελενλής; Που έσφαξε τον πρώτο μπαρμπέρη που τον ξύριζε για να μην "περάσει από το μυαλό" του δεύτερου καμιά "άσχημη φαλτσέτα"; Τι εστί Τουρκογιαννιώτες; Ή ΤΟΥΡΚΟΙ είστε Ή ΈΛΛΗΝΕΣ. Δηλαδή αν είχα γεννηθεί εγώ στην Γερμανία θα ήμουν Γερμανοέλληνας;

Είστε απόγονοι Τούρκων; Προϊόντα; Για σοβαρευτείτε λίγο...
Είστε εντεταλμένοι ή πληρώνεστε από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας; Και μιλάμε πάντα για αυτούς που ζούν εδώ στα Γιάννενα.
Και αλήθεια εκείνον τον ΚΕΜΑΛ τι τον έχετε μοστράρει πάνω-πάνω στο blog; Δεν ξέρετε ότι είναι ο ΣΦΑΓΕΑΣ του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων Μικρασιατών;
Ίδωμεν αντιδράσεις...

από το Ηπειρος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.