Σελίδες

15 Μαΐου 2010

Ai sichtir. Καλά ξεκουμπίδια παλιότουρκοι......

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω το κόμμα του ΛΑΟΣ (το οποίο τελευταία έχει χάσει τον δρόμο του -κατά την ταπεινή μου γνώμη) εν τούτοις την πιο ωραία ανακοίνωση για την επίσκεψη την έκανε ο εκπρόσωπός του Κώστας Αϊβαλιώτης. Δεν με ενδιαφέρει αν θα την θεωρήσουν λαϊκισμό ή οτιδήποτε άλλο. Απλά εμένα με εκφράζει πλήρως.......

«Να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τα πανηγύρια: η κολόνια της δυσοσμίας με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις κρατά πολλά χρόνια. Θέλουν να αναθερμάνουν τις σχέσεις Κεμάλ - Βενιζέλου και ταυτοχρόνως οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει σε 300 σημεία τη Συνθήκη της Λωζάνης. Σήμερα έρχονται με κλάδο ελαίας και τον μεταφέρουν με …F16, σε τέτοιο σημείο ώστε σήμερα να έχουμε τις περισσότερες παραβιάσεις που έγιναν φέτος. "Ae sihtir", επιτέλους…»

Ελπίζω φεύγοντας να πήρε μαζί του ο Ερντογάν την παρακάτω καρτ ποστάλ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.