Σελίδες

4 Δεκεμβρίου 2009

Kibris Turktur. Η Κύπρος είναι τουρκική. Είδατε εσείς πουθενά ως είδηση στα ΜΜΕ ότι το σύνθημα αυτό έγραψαν οι μογγόλοι Αττίλες σε τοίχους στην Κύπρο;


Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου τούρκοι γέμισαν τη Λευκωσία με το υβριστικό σύνθημα «Kibris turktur», δηλαδή «Η Κύπρος είναι τουρκική». Γράφηκε με κόκκινη βαφή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στο βιβλιοπωλείο Αγρότη, στο Κεντρικό Ταχυδρομείο (μπροστά και πίσω), στο Μετόχι του Κύκκου, στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου.

Σημειολογία: Αυτό συνέβη την πρώτη μέρα της εφαρμογής της συμφωνίας της Λισσαβώνας. Το γεγονός απεκρύβη από την Κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ. Αυτοί που καταδίωξαν τους αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς διότι η διμοιρία τους φώναξε το σύνθημα «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ», τώρα συγκαλύπτουν τους τούρκους, οι οποίοι με ακονισμένα τα μαχαίρια προσβλέπουν στη λύση για να εφορμήσουν για την ολοκληρωτική κατάληψη της Κύπρου. Καλούμε τους συναγωνιστές και ολόκληρο τον Ελληνισμό σε επαγρύπνηση. Το κράτος επιβουλεύεται το Έθνος μας.

Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!!

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
πηγή Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Η ενημέρωση από τα κατευθύνόμενα ΜΜΕ έχει στόχο τον υπνωτισμό των Ελλήνων.
Και εν πολλοίς τον έχουν πετύχει.
Η μόνη ελεύθερη φωνή είναι τα blogs. Και είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος αφύπνισης των Ελλήνων. Στο διαδίκτυο η Ελλάδα υπάρχει και οι καρδιές χτυπούν ελληνικά.
Γι αυτό φίλοι μου ας είμαστε μια γροθιά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.