Σελίδες

4 Δεκεμβρίου 2009

Προκλητική διαφημιστική καμπάνια των Βαρδασκανών. Κλέβουν κάθε ελληνικό και το βαπτίζουν δικό τους!!!!

Την ώρα που η Ελληνική Κυβέρνηση χαριεντιζόταν με τον Γκρούεφσκι στις Πρέσπες και τον υποδέχονταν με δώρα και ανθοδέσμες, αφού κατάργησε πρώτα αντιδημοκρατικά, αυθαίρετα και παράλογα, αλλά όχι τυχαία, το ιστορικό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-Θράκης, οι πλαστογράφοι των Σκοπίων εξαπέλυαν νέα διεθνή διαφημιστική εκστρατεία σε μεγάλα παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, με κεντρικό σύνθημα «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

Η διαφήμιση ξεκινά με την παραδοσιακή μας μακεδονική αρχιτεκτονική, που την προβάλουν ως δική τους, λέγοντας ότι «υπάρχει μια χώρα», στην οποία αξίζει να επενδύσει κανείς, αραδιάζοντας σχετικά επιχειρήματα! Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι αυτή η χώρα «είναι υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ», για να καταλήξουν ότι αυτή η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις χώρα λέγεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», καλώντας τους ξένους: «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

Η προκλητικότατη διεθνής διαφήμιση, που προπαγανδίζει διεθνώς ότι τα Σκόπια είναι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και υπομονής.

Ο Γκρούεφσκι κερδίζει συνεχώς χρόνο, διμερείς αναγνωρίσεις και διεθνή αναβάθμιση και ταυτόχρονα εδραιώνει με τέτοιους είδους παγκόσμιες διαφημιστικές, τηλεοπτικές εκστρατείες το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως δικό του!

Η Αθήνα επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει από τον εγκληματικό λήθαργο και να αφήσει κατά μέρος τις ανόητες και αφελείς απευθείας επαφές με τους Πλαστογράφους, αποφασίζοντας να αλλάξει επιτέλους στάση και να διεκδικήσει τη μοναδικότητα, την ελληνικότητα και την μοναδική ιδιοκτησία του Ονόματος!

από το Νοιάζομαι

Διαφημίζουν τα κρασιά της Αρχαίας Μακεδονίας σαν δικά τους !!!!
Απεικονίζουν αρχαιολόγο που βρίσκει αρχαιοελληνικό μακεδονικό αμφορέα γεμάτο κρασί....

Δείχνουν αρχαίους Μακεδόνες σαν προγόνους τους!!!!!


Δείχνουν Βυζαντινές ελληνικές εκκλησίες σαν δικές τους!!!

(παρατηρείστε τα ελληνικά γράμματα της ονομασίας του Αγίου Ναούμ)

Κλέβουν την ιστορία μας. Κλέβουν το όνομά μας. Κλέβουν τον πολιτισμό μας. Κλέβουν την ύπαρξή μας.
Μια είναι η μόνη λύση. Κλείστε τα σύνορα ΤΩΡΑ.

Μας πουλάνε.....
Ξυπνήστε αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.