Σελίδες

25 Νοεμβρίου 2009

Η πρόκριση μπορεί να περιμένει.


Ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με την ισοπαλία στην Ολλανδία και θέλει μία ισοπαλία απέναντι στις ρεζέρβες της Άρσεναλ στις 9 Δεκεμβρίου στο Φάληρο για να σφραγίσει το εισιτήριο, αν και μπορεί να περάσει ακόμη και με ήττα αν δεν νικήσει η Σταντάρ την Άλκμααρ στο Βέλγιο. Οι ερυθρόλευκοι παρότι δεν σκόραραν εκτός έδρας στα τρία παιχνίδια του ομίλου είναι πολύ κοντά στον στόχο της πρόκρισης, αλλά πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο χτεσινό παιχνίδι, ενώ πολλοί θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να είχε έρθει και η νίκη που θα έφερνε την απευθείας πρόκριση. Κυρίως στις θετικές εκτιμήσεις για την εμφάνιση της ομάδας έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι χωρίς επτά στελέχη του, αλλά όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψουν ο Τοροσίδης και ο Γκαλέτι, ενώ θα είναι ετοιμοπόλεμοι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Στολτίδης.

Το μεσημέρι θα γίνει νέα σύσκεψη για το ντέρμπι στην οποία θα παραστούν τρία στελέχη του Ολυμπιακού, ενώ στην ομάδα υπάρχει δυσφορία για τις κινήσεις που κάνει όλες αυτές τις ημέρες ο Παναθηναϊκός ενόψει του κλίματος στην αναμέτρηση.

πηγή nooz.gr

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα φίλοι,

    Δημήτρη Εάν η Aρσεναλ κατεβεί με τα δεύτερα , πολύ φοβάμαι ότι θα δυσκολέψουν τά πράγματα!!
    Ίσως δώσουν τα πάντα για να αποδείξουν την αξία τους και ότι και αυτοί μπορούν και ότι μετράνε.
    Δεν πρέπει να τούς υποτιμήσουμε καθόλου.

    Πάντως τώρα προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τούς άσπονδους.... Ττους έχουμε έτοιμα δύο τεμάχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε συμφωνώ με όσα είπες για τα δεύτερα της Άρσεναλ,αλλά πιστεύω με τον κόσμο, και πρώτα ο Θεός να έχουμε τους παίκτες που μας λείπουν,πιστεύω και με λίγη τύχη να τα καταφέρουμε!!

    Για το παιχνίδι της Κυριακής,που παρεπιπτόντως ζήτησα να δουλεύω πρωί για να δω και τα δύο,πιστεύω πως όποιος νικήσει θα βάλει τις βάσεις από τώρα για το πρωτάθλημα.
    Πρωγνοστικά το ξέρεις οτί δεν χωράνε σε τέτοια παιχνίδια αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για να κλείσουμε μερικά στόματα που είδη έχουν αρχίσει και αραδιάζουν.....,άντε να μην εκφραστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεεεεεεεε το μπλογκ δεν ειναι για την εσωτερικη ειδησεογραφία του ΟΛυμπιακού........

    Αυτο μας έλειπε να αρχίσουν να μπαινουν όλοι οι γαυροι και να σχολιαζουν..........:)

    Εχουμε κι εμεις προβληματα στην ΑΕΚ αλλα δεν κάνουμε κι ετσι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι μέχρι προσφάτως το μπλοκ μας φιλοξενούσε όλους τους φιλάθλους,οποιουδήποτε χρώματος.Χθες έπεσε στην αντίληψή μου από τον θάνο μία επίθεση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.Δεν ξέρω τι σκοπό είχε η επίθεση αυτή,αλλά αν έχει να φέρει συγχιση στην γαύρικη παρέα του μπλογκ,είναι πολύ γελασμένος.Δεν νομίζω οτι κάναμε και κανένα εγκλημα κύριε Θάνο, παρα μόνο ανταλάξαμε καποιες απόψεις και γνώμες για την αγαπημένη μας ομάδα.Παρακαλώ απο εδώ και στο εξής να λείπουν τέτοιου είδους επιθέσεις σε συζητήσεις μέσα σε κόσμια πλαίσια και χωρίς να υποβιβάζουν οποιαδήποτε άλλη ομάδα....Αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρη το μπλογκ μας φιλοξενούσε και φιλοξενεί όλους τους φιλάθλους και ακούει τις απόψεις τους, αλλα δεν περιλαμβάνει στις αναρτήσεις την ειδησεογραφία των ομάδων (με μια μικρή-ελάχιστη θα έλεγα- εξαίρεση για την ΑΕΚάρα). Γιατί αν αρχίσουμε με τις ειδήσεις των ομάδων τοτε θα μιλάμε για άλλο μπλογκ.....και θα έχουν φυσικά δικαίωμα όλοι οι φίλαθλοι για αναλύσεις επί αναλύσεων. Εξάλλου το μπλογκ έχει τοποθετηθεί στην κιτρινόμαυρη παράταξη (χωρίς παρεξήγηση για τον πολύ καλό μου φίλο Πειραιώτη αλλα και όλους τους άλλους φίλους μας όπως τον αγαπημένο φίλο και Αριανό Cummulus).......

    Και Δημητράκη που είσαι τις υποδείξεις στο προσωπικό μπλογκ σου....... όταν το ανοίξεις...
    Και μην τολμήσεις να ζητήσεις βοήθεια.....

    Αντε μπράβο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις έστω και μικρές Θάνο? (Το φίλε βλέπεις το παραβλέπω προς στιγμήν).
    Και όσο αναφορά το σχόλιο σου για το δικό μου μπλογκ,έτσι που το έθεσες το θέμα,σαφώς και δεν θα ζητήσω από εσένα καμία απολύτως βοήθεια.Οταν το ανοίξω όπως λες,ευτυχώς έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους όλο αυτο το διάστημα και θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ τους ζητήσω ένα χέρι βοηθείας,θα μου το προσφέρουν απλόχειρα,χωρίς φωνές και υστερίες.Ααααα.... και

    Άντε μπράβο εσύ.........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.