Σελίδες

18 Νοεμβρίου 2009

Στην κορυφή παρά την ήττα η Εθνική ελπίδων.

Την πρώτη της ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων στην Πορτογαλία και παρά την απώλεια βαθμών διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 13 βαθμούς. Οι παίκτες του Νιόπλια έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους, γεγονός που τους οδήγησε στην ήττα, αλλά παρέμειναν στην πρώτη θέση, καθώς η δεύτερη του ομίλου Αγγλία αναδείχτηκε ισόπαλη με την Λιθουανία. Το γκολ για την Ελλάδα πέτυχε ο Δημούτσος στις καθυστερήσεις

Οι Πορτογάλοι παρουσιάστηκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Μπαμπανιώτη. Η σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό αλλά το σουτ του Σάντος κατέληξε άουτ.

Η... λύτρωση για τους Πορτογάλους ήρθε στο 51ο λεπτό με τον Ρουί Πέδρο να χρίζεται σκόρερ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Εθνική Ελπίδων σημειώθηκε στο 62' με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να μην μπορεί να ισοφαρίσει. Στο 74' ο Γιαζάλντε διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του σφραγίζοντας την νίκη που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Στις καθυστερήσεις κατάφερε να μειώσει για την Εθνική ο Δημούτσος.

Πορτογαλία (Οσεάνο Αντράντε Κρους): Βεντούρα, Φαρία, Καρίσο, Βίτορ, Αουρέλιο, Πέδρο (65' Σίλβα), Περεϊρίνια, Σάντος, Γιασάλντε (79' Ραμπιόλα), Μορέιρα, Ούκρα

Ελλάδα (Νίκος Νιόπλιας): Μπαμπανιώτης, Μπουκουβάλας, Ιωαννίδης (71' Αργυρίου), Κ.Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σιάκας, Γ.Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης (50' Δημούτσος), Κουτσιανικούλης, Ταχτσίδης, Παπάζογλου.

πηγή sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.